Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2141527 aarkadaşlar adet olmama yaklaşık 9 gün var ovulasyon testini bi yapayım dedim fotoğraftaki gibi kopkoyu çıktı yani ben bugün mü yumurtluyorum ..normalde adet hesaplayıcılara göre 6 gün önceydi .. bir de yumurladıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim[/QUOTE bazi kadinlar ayda iki kez yumurtlar ya da bu ay adetin gecikebilir.eger ovu testini bi kac gun daha yap cizgi hala koyuysa hamile olma ihtimalin var ovu.testiyle hamileligini ogrenenler var
Benimde bi ay öyle oldu canım ama ertesi gün regl olmuştum.şuan da 2 gün geciktim sabah test yaptım tabii yine negatifArkadaşlar birşey sorucam şuan elimde ovulasyon testi var adetime 1 yada 2 gün kaldı sanırım bi yapayım dedim ikinci çizgi çıktı ama çok çok koyu denmez ilk çıkanla aynı gibi böyle hamile olduğunu öğrenen varmı bilen varmı kızlar lütfen cvp verin günler geçmek bilmiyor göğüslerim şişti ama emin deilim inş isteyen herkeze allah evlat versin hepinize bütün dualarım
Keşke bizde görsek şu iki çizgiyi ilk düşükten sonra dahada endişeli bekler oldum çok istiyorum inş hepimiz görürüz allahım duysun sesimiziBenimde bi ay öyle oldu canım ama ertesi gün regl olmuştum.şuan da 2 gün geciktim sabah test yaptım tabii yine negatifaksi olsa şaşardım zaten