- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
14 gün formülü her kadında tutmuyor . Kesin sonuç için yumurta takibi onu yapmaya fırsat yoksa ovulasyon testi :)benim bildiğim regl olmadan 14 gün önce yumurtlama oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gün formülü her kadında tutmuyor . Kesin sonuç için yumurta takibi onu yapmaya fırsat yoksa ovulasyon testi :)benim bildiğim regl olmadan 14 gün önce yumurtlama oluyor
ben testi yaptım, bakalım kaçıncı gün regl olacağım, yaşımdan ötürü durum zor çünkü14 gün formülü her kadında tutmuyor . Kesin sonuç için yumurta takibi onu yapmaya fırsat yoksa ovulasyon testi :)
vakit yumurta büyütme ilaçları alındığında takip olsa daha iyi olurKızlar bizim ölçtüğümüz şey yumurta değil
Lh yumurtayı çatlatmak için yükselir ve her ay yükselir
Olgun yumurta olmadan da yükseliyor
Kesin çatlarmı sağlıkla çatlarmı
Çatlasada yumurta iş görürmü onu bilemeyiz
Zamanlama için iyidir
Cinsel ilişki zamanını biliriz ve tutma ihtimali yükselir
Mesela benim testler pik oldu gecen ay çok da iyi gitti
Ama 15 mm oldugu için yumurta çatlamadı
Ama lh yükseldi
O nedenle ovulara çok bel bağlamayın
Bunu yaklaşık bin test yaptıktan sonra idrak edebildim ama çıkardıgım sonuç bu
Yine de zamanlama için mükemmel
Fakat çatlama sağlıklıdır ve döllenme olacak sonucu asla çıkmıyor
o
vakit yumurta büyütme ilaçları alındığında takip olsa daha iyi olur
İşe yaradı mıEki Görüntüle 2141527 aarkadaşlar adet olmama yaklaşık 9 gün var ovulasyon testini bi yapayım dedim fotoğraftaki gibi kopkoyu çıktı yani ben bugün mü yumurtluyorum ..normalde adet hesaplayıcılara göre 6 gün önceydi .. bir de yumurladıktan kaç gün sonra adet olunuyor bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim
O AY HAmile kalmadım diğer ay hamile kaldım çok şükürİşe yaradı mı
Harika bi haberO AY HAmile kalmadım diğer ay hamile kaldım çok şükür
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Harika bi haber
Allah bağışlasın :)
AminnnnAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)