- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Tamam :)))Canım bir anda pik yaptığı da oluyor az çok akıntın ya da kasık ağrılarından da kestirtebilirsin eğer elinde testlerden çok varsa yapmaya devam et her gün kaçırmamak adına
Henüz çok erken canım regli 5.gün mü en azından 28 günde regli oluyorsan 14.gün falan pik yapması gerekirBugün 5.gün ve 5.testim ama çok çok silik çıktı yok gibi
Kızlar benim Cuma günü testim pik oldu o gün denedik Pazar ve Pazartesi denedik artık bitmiş midir yeterli mi sizce yoksa ilişkiye devam mı etmeliyim. Ve Cuma çok erken pik oldu 5-6 gün önceden adet olmam lazım bakalım doğru mu cıkacak
Tamam canısı ay kaç gündür görev gibi yoruyor da insanıHenüz çok erken canım regli 5.gün mü en azından 28 günde regli oluyorsan 14.gün falan pik yapması gerekir
Aynen canım erken gelebilir regli bir de gün aşırı yumurtlama sonrası da devam edin en azından 1 hafta deniyor istersen hafta ortası da değerlendir
Öyle oluyor bilirim kafadan atılarak yapılsa daha yüksek şans amaTamam canısı ay kaç gündür görev gibi yoruyor da insanı
11 ekimde regl bitti ertesi gün hemen başladım döngüm 19 yada 21 günde oluyorHenüz çok erken canım regli 5.gün mü en azından 28 günde regli oluyorsan 14.gün falan pik yapması gerekir
Aynen canım erken gelebilir regli bir de gün aşırı yumurtlama sonrası da devam edin en azından 1 hafta deniyor istersen hafta ortası da değerlendir
Anladım canım 9-10 gibi normalde yumurtlama gerçekleşiyor olabilir tabi geç yumurtlama ya da erken yumurtlamada görünebilir her ay döngümüz başka oluyor maalesef stres olmadan yapmaya devam et derim yakınlaştın bence11 ekimde regl bitti ertesi gün hemen başladım döngüm 19 yada 21 günde oluyor
İnşAllah ben geçen ayda yaptım ama hiç pik olmadı o yüzden korkuyorum 2 ay öncede boş gebelik geçirdim düşük yaptım niyeAnladım canım 9-10 gibi normalde yumurtlama gerçekleşiyor olabilir tabi geç yumurtlama ya da erken yumurtlamada görünebilir her ay döngümüz başka oluyor maalesef stres olmadan yapmaya devam et derim yakınlaştın bence
Birisine söylemiştim böyle pik olmadığını demekki yumurtlama olmadı dediAnladım canım 9-10 gibi normalde yumurtlama gerçekleşiyor olabilir tabi geç yumurtlama ya da erken yumurtlamada görünebilir her ay döngümüz başka oluyor maalesef stres olmadan yapmaya devam et derim yakınlaştın bence
1 2 saattir de sağ kasığımda çok ağrı var beni yürürken zorluyorAnladım canım 9-10 gibi normalde yumurtlama gerçekleşiyor olabilir tabi geç yumurtlama ya da erken yumurtlamada görünebilir her ay döngümüz başka oluyor maalesef stres olmadan yapmaya devam et derim yakınlaştın bence
İnşAllah ben geçen ayda yaptım ama hiç pik olmadı o yüzden korkuyorum 2 ay öncede boş gebelik geçirdim düşük yaptım niye
Birisine söylemiştim böyle pik olmadığını demekki yumurtlama olmadı dedi
1 2 saattir de sağ kasığımda çok ağrı var beni yürürken zorluyor
İnşAllah doktor hiç öyle birşey demedi dualarınızda bizlere de yer verin inşAllah teşekkür ederimKorkma canım normal sağlıklı bir insan illa her ay yumurtlayacak diye bir kaide yok bir de stres yaratma kendine düşündükçe olmuyor gerçekten beyinden gelen bir şey bu akışına bırak bak nasıl yumurtluyorsunSilik olduğunda eğer pco durumu yoksa aynen yumurtlamadın henüz anlamına gelir ama bu ay belki de yumurtlayacaksın
Kasık ağrın varsa yumurtlama belirtisi olabilir test yaptın mı bugün yap mesela
Birbirimize dua edelim inşallah canımİnşAllah doktor hiç öyle birşey demedi dualarınızda bizlere de yer verin inşAllah teşekkür ederim
İnşAllah canım dualarımdasınBirbirimize dua edelim inşallah canım
Bak ben 16. Gün koyu yakaladım öğlen. 30. Gün öğlen adet oldum. Tam 14. Gun ayni saatlerde oldu masallah dedimKuzular bir soru soracağım sizce yumurtlama testi koyu olduktan sonra mı 14 gün sonra adet olunur yoksa catladıktan 14 gün sonra mı adet olunur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?