Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var
Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var
bende ovulasyon takibi ile hamile kaldım 13. gün çift çizgi gördüm ama ovulasyon haftasında düzenli ilişki oldu. çift çizgi öncesinde ki gün çift çizginin olduğu gün ve iki gün sonra ilişki oldu o ay gebe kaldım ama hem koyu çift çizgi gördüm hemde önceki günleri ve sonra ki günleri değerlendirdim.