Ovulasyon testi

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhaba. Ovulasyon testi kullaniyorum. 14 ve 15. Gun cift cizgiyi gordum 16. Gun siliklesti. 13-15-17-18 de iliski oldu. Sizce dogru gunleri mi degerlendirdim

Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var

Eklentiler

• 20200327_164929.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar merhaba yardimci olur musunuz, 13. Gunu degerlendirdik sadece. Yumurtlama olmus mu sizce ondan bile emin degilim gerci. Gecen ay da boyleydi acaba bir sorunum mu var
11. günde koyulaşma olmuş ama 2. çizginin kontrol çizgisi kadar koyu ya da daha ondan daha koyu olması lazım.

bende ovulasyon takibi ile hamile kaldım 13. gün çift çizgi gördüm ama ovulasyon haftasında düzenli ilişki oldu. çift çizgi öncesinde ki gün çift çizginin olduğu gün ve iki gün sonra ilişki oldu o ay gebe kaldım ama hem koyu çift çizgi gördüm hemde önceki günleri ve sonra ki günleri değerlendirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…