- 9 Mart 2020
- 9
- 3
- 1
- Konu Sahibi Cansu_cnsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu benim bugün 2.nci de acemiyim birazÖncekilerle birlikte fotoğraflarını koysanız daha iyi fikir sunarlar.![]()
merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım 7 aydir bebek istiyorum ama olmuyor bende yumurtlama testi yapaym dedim ama benim çizgiler silik çıkıyor hep anlamdim yardımcı olursanız sevinirim
Topu niye başkasına atıyon kız.
Hemen bakiyorum canim.
Canim daha yeni baslamissin
10.gunu bugün canım geçen ay da yaptım en koyu hali bu şekil olduCanim daha yeni baslamissin
Bugun adetin kacinci gunu ve dongun kac
Canim testi yanlis yapiyor olabilirsin.10.gunu bugün canım geçen ay da yaptım en koyu hali bu şekil oldu
Cnm o arkadaşda pko ondan dedim o çok daha iyi anlarTopu niye başkasına atıyon kız.Sen biliyorun bu işleri.
![]()
Sıvı alımın nasıl oluyor kaç saat sıvı olmadan yapıyorsun testi. Kaç bardak içiyorsunHer gün aynı saatte yapıyorum da 3 damla damlatarak yapıyorum düz zemin üzerinde bekletiyorum 5 dk ama yanlış mj
Canim yarin sabah erken kalkip ilk idrarini yap 1 bardak kadar su ic sonra 3 saat cisini tut,oyle yap testi. Bide boyle dene daha net sonuc alirsin.Her gün aynı saatte yapıyorum da 3 damla damlatarak yapıyorum düz zemin üzerinde bekletiyorum 5 dk ama yanlış mj
Peki canısı.Cnm o arkadaşda pko ondan dedim o çok daha iyi anlaranladın mı
![]()
Canim bazi konulari okurken senin mesajlarina denk geliyorumPeki canısı.![]()
Ben her yerdeyim.Canim bazi konulari okurken senin mesajlarina denk geliyorum
Rabbim en kisa sure de sana ve isteyen herkese anneligi tattirsin insAllah
Amin canim cok sagolBen her yerdeyim.Allah razı olsun canım. Allah senin de evlatlarina hayırlı ömürler versin.
![]()