Nitekim öyle oluyor sanki evren bana ben evrene tek kişi savaşıyorum etrafımda herkes hamile
Bugün ilk kez ovulasyon testine başladım ama silik bile olsa ikinci cizginin çıkması gerekmiyor muydu yanlış mı yptim acabatam köyü olduğunda yumurtlama oluyor
Catlamayi görüp o koyuluk azalınca siliklesirse oğün ve sonrası iki günü daha degerlendircen
Bugün ilk kez ovulasyon testine başladım ama silik bile olsa ikinci cizginin çıkması gerekmiyor muydu yanlış mı yptim acaba
Eki Görüntüle 2638639
Burda daha net
Çatlatma ignesinden dolayi hep pozitif cikiyormuş ovulasyon kizlar ya ignein 4. Gunu surekli beyaz akintim basladi 2 gundurYumurtlama olmuş burda
Yok ovulasyon testi eczaneden aldım 7 adet pakette bardak içerisine idrarı yapıp batırarak yaptım kusura bakmayın biraz açık yazdımGebelik testi yapmış olmayasın yanlışlıkla. Nasıl yaptın peki sen
Bir arkadaşıma sordum normal dedi gün geçtikçe belirecek ikinci çizgi dedi. Adetim dün bitti o yüzden ikinci çizgi hiç çıkmamış olabilir mi acabaYok ovulasyon testi eczaneden aldım 7 adet pakette bardak içerisine idrarı yapıp batırarak yaptım kusura bakmayın biraz açık yazdım
Canım daha koyu olması lazım bçyle yumurtlama değilBu daha iyi görüntü İçin lütfen yardım
Pik olmuş canım yumurtlama gösteriyor yani yarında yap bakalım çatlama olcakmıEki Görüntüle 2638639
Burda daha net
Catlatma ignesi yuzunden surekli pik cikiyormus ya catlamiş coktan allahtan gunleri degerlendirmsitimPik olmuş canım yumurtlama gösteriyor yani yarında yap bakalım çatlama olcakmı
Yalniz degilsin beraber gebelk dusunmeye basladigim tanidiklarmin hepsi karni brnunda suan ben hala bekliyorum nasip boyleymisNitekim öyle oluyor sanki evren bana ben evrene tek kişi savaşıyorum etrafımda herkes hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?