Yok daha gitmedim 1 saat sonra gitcem insallah eve sigamiyorum artik bekleye bekleye![]()
Ben niye heyecan yapiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha gitmedim 1 saat sonra gitcem insallah eve sigamiyorum artik bekleye bekleye![]()
Geldim bacim doktor salak cikdi bi film bakma aleti bile yokduBen niye heyecan yapiyomhayırla git gel inşallah
Ben niye heyecan yapiyomhayırla git gel inşallah
ama testi sabah idrarla yapmadim yaniltma olmaz deilmi eve geldim yapdim direk ve direk cikdi 2 cizgi belirlesdi ve daha adetime 5gun var erken hamilelik testleride deil normal siradan bitanesiyleBen niye heyecan yapiyomhayırla git gel inşallah
ama testi sabah idrarla yapmadim yaniltma olmaz deilmi eve geldim yapdim direk ve direk cikdi 2 cizgi belirlesdi ve daha adetime 5gun var erken hamilelik testleride deil normal siradan bitanesiyle
ama testi sabah idrarla yapmadim yaniltma olmaz deilmi eve geldim yapdim direk ve direk cikdi 2 cizgi belirlesdi ve daha adetime 5gun var erken hamilelik testleride deil normal siradan bitanesiyle
Atamiyorumki ah ata bilsem urasiyorum ama olmuyo dosya ekleye basiyorum bise gelmiyo onumeAt bakiyim kız
Sende
Sende test yapsana canım![]()
10. Gün çıkmaz canım zaten . En erken 11 diyorlarOnuncu gün bugün yaptım sabah çıkmadı olmadı yine yumurtlamadan
10
10. Gün çıkmaz canım zaten . En erken 11 diyorlar
Canım ne yaptın test tekrarladın mıHevesim kursağimda kalırsa diye korkuyorum artık demekki bana nasip olmayacak 5 gün sonra yapıyım bı de
Canım ne yaptın test tekrarladın mı
Üzülme diyeceğim de bende üzülüyorum her negatif gördüğümde . Ama dua etmek lazım napalim sıkma canınıHeves yine kursağımda kaldı malesef![]()