- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi papatyalavin
-
Pik olmuş en az 3 gün güzel degerlendirMerhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum düzenli adet gören birisiyim 28-29 günü hiç aksatmaz şu an 18. Gündeyim 18. Gün yaptığım test 12 numara olan şimdi pik olmuş mu devam mı teste? Bir de pik gününden 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama ben hep 28 günde oluyorum yani niye geç kalıyor bu yumurtlama? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Daha çıkmadı, akşam çıkar büyük ihtimal.Çıktı mı sonuç
Tamam tam aynı koyulukta değil gibi ya emin olamamıştım çok teşekkür ederimPik olmuş en az 3 gün güzel degerlendir
Benide etiketleDaha çıkmadı, akşam çıkar büyük ihtimal.
Pik olmuş gözüküyor. Bugünü ve yarını değerlendirinMerhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum düzenli adet gören birisiyim 28-29 günü hiç aksatmaz şu an 18. Gündeyim 18. Gün yaptığım test 12 numara olan şimdi pik olmuş mu devam mı teste? Bir de pik gününden 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama ben hep 28 günde oluyorum yani niye geç kalıyor bu yumurtlama? Yardımcı olursanız çok sevinirim
İnş canım yarın da test yap iki gün pik olabilir siliklesirse testi bırakTamam tam aynı koyulukta değil gibi ya emin olamamıştım çok teşekkür ederim ☺ 4 aydır deniyoruz bu ayda soğan kürü yapıyorum enfeksiyon için inşallah ilk ve son olur ovulasyon testim
Maalesef 1,25 çıktı değerBenide etiketle
Vardır bi hayır kuzu bekle bakalım hayırlı zamanda saglıkla hamile kalalım inşMaalesef 1,25 çıktı değerama adet günüm geçerse tekrar deneyeceğim belki geç döllenme olmuştur
Sonucunuz Çıktı miMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk kez bu ay ovülasyon testi denedik günlerimizi değerlendirdik, yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı, şişti, ve kasıklarım da ağrı oluştu. Şimdi adetime 2 gün kaldı bugün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum. 3 gündür göğüslerim de ağrı iyice azaldı. 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negarifti. Şimdi kan testini çok merak ediyorum. Rabbim hepimizr nasip etsin
Hayırlısı olsun rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah hepimizeMaalesef 1,25 çıktı değerama adet günüm geçerse tekrar deneyeceğim belki geç döllenme olmuştur
Burada birinin daha öyle çıktımıştı 1 hafta sonra tekrar testte deperin arttığını gördü, bekle 1 hafta falan, inşallah seninde artarMaalesef 1,25 çıktı değerama adet günüm geçerse tekrar deneyeceğim belki geç döllenme olmuştur
İnşallah ya okadar mutlu olurum kiBurada birinin daha öyle çıktımıştı 1 hafta sonra tekrar testte deperin arttığını gördü, bekle 1 hafta falan, inşallah seninde artar
Kız yaptın mı testHayırlısı olsun rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah hepimize
Yok birazdan yapacağım ama korkuyorumKız yaptın mı test
Hadi kız gözümü qçar açmaz yazdım sana hadi kanama yoksa yapYok birazdan yapacağım ama korkuyorum
Hadi kız gözümü qçar açmaz yazdım sana hadi kanama yoksa yap
[/QUOTE
Yaptım bakalım 5 dk sonra atacağım
Çıktı ama 10 dk bekliyorumAh heyecan bastı çıktı hiç hafiften kuzu
Çıktı ama 10 dk bekliyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?