Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lolapink

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
1.463
3.168
133
Sizce olmus mu yoksa 1 gunu daha mi var? Yani cok anlamadim acikcasi 😂

Eklentiler

• 132B269A-3A48-4915-A8CE-A9939264ECF8.webp
    132B269A-3A48-4915-A8CE-A9939264ECF8.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 55
3 dakika sonra boyle oldu😌

Eklentiler

• 1D42889D-3027-4494-B161-68799563EAAF.webp
    1D42889D-3027-4494-B161-68799563EAAF.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 52
İlk defa mı deniyorsun canım sen aşılama yaptırmıştım dimi geçen ay
Evet asilama yaptirmistim ama tutmadi nur topu gibi kistim olmustu😁 sogan suyu falan ictim yumurtlamayacagimi dusunmustum bu ay birde galiba uzun aradan sonra bu kadar koyu ilk kez gordum. Ilk kez denemedim ama bu biraz anlasilmasi zor ya sorayim dedim ☺️

Evet asilama yaptirmistim ama tutmadi nur topu gibi kistim olmustu😁 sogan suyu falan ictim yumurtlamayacagimi dusunmustum bu ay birde galiba uzun aradan sonra bu kadar koyu ilk kez gordum. Ilk kez denemedim ama bu biraz anlasilmasi zor ya sorayim dedim ☺️
Benimki de tutmadı kistim oluşmuş ama Kendiliğinden kaybolur dediler bende bu ay üstüne düşüp ovulasyon testi yapmadım 😊

Canım yumurtlama da çatlama da onemli bence çünkü aşılamayı da yumurta çatlayıncaya yapıyorlar
Evet benim doktorum catlamis mi diye kontrol etmeden yapmisti. O yuzden olmadi bence.
Bende ilk defa duzgun bir sekilde kullanayim dedim testi siliklesince catlamis oluyor o zaman.

Benimde duphaston verdi yumurtlamadan sonra icemeye basla dedi bakalim.
Cok hassas yumurtalarim hemen klomenle kist olusuyor. 🤔
Allah aklımızı kaybetmeden tez zamanda evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😆doktora her gittiğimde ayrı bir kalp çarpıntısı valla kesin minik de olsa bi sıkıntı çıkıyor

Allah aklımızı kaybetmeden tez zamanda evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😆doktora her gittiğimde ayrı bir kalp çarpıntısı valla kesin minik de olsa bi sıkıntı çıkıyor
Ay aynisi ya artik saldim ben valla ne olucaksa olsun kafayi yemeden 😂

Back
X