- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 36
- Konu Sahibi Minmin2626
-
cancazım 27 eylulde pık gorduysen bu cuma neden rahım fılmı cektırıyosun kı. adetten hemen sonra cekılır kı olası gebelıkte zarar gormesın dıye... neyse 27 eylulde degerlendırdıysen bı gebelık testı yap derım :) gebelık testi yaptı mı hsg cekılmeden doktorunMerhaba 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hafif alıntım ve kasik batmam var fakat cuma günü rahim filmi çekindim 3 gündür de köyü çıkıyor pcos hastasiyim hiç böyle olmazdı pik 27 eylül bilgisi olanlar bakabilir mi üst kısımdaki dün geceki diğeri bu sabah ki sonuc
27 eylül adet oldum adet bitti ekim 10 hsg çekindim 2 gündür kasik ağrılarım var ovulasyon olması lazım pcos olduğumdan 13 aydır takip yapıyorum ama ne olduysa bu ay 3 gündür test sonucuna gore yumurtlama oluyor
Bu ne testiŞu an yaptığım testte de bu şekilde yumurtlama mi gerçekleşecek acaba bgn hep 2 kasigimda da agri vardi
Ovulasyon testi yumurtlama takibi yapiyorumBu ne testi
Isın garibi o açıktan sonra şimdi yaptığım yine koyu ben bisey anlamadımBurda 2 kere yumurtladiklarina sahit olanlar var bide bazrn regliye yakınken t çizgisi silik cikabiliyor
Reglime 13 gün var zaten normalde de yumurtlama yokken açık renk çıkıyor ama bu sefer sorun bir açık 1 koyu çıkıyorBurda 2 kere yumurtladiklarina sahit olanlar var bide bazrn regliye yakınken t çizgisi silik cikabiliyor
Anlık yükselmeler desem bu kadar anlık olmasi tuhaf. Hangi marka testlerIsın garibi o açıktan sonra şimdi yaptığım yine koyu ben bisey anlamadım ☺
Canim vende yaptim da bende biraz aynu ton gibi geliyor acaba olmus muAnlık yükselmeler desem bu kadar anlık olmasi tuhaf. Hangi marka testler
Ovolosyon testi buCanim vende yaptim da bende biraz aynu ton gibi geliyor acaba olmus mu
Biraz daha yükselmesi gerekiyor ilk resme attigim gibi iki çizgi aynı renk olacak yada t çizgisi diğerini geçecek yumurta catlayacagi zaman renk pembelesiyor tekrarCanim vende yaptim da bende biraz aynu ton gibi geliyor acaba olmus mu
Miratech ve laboquick rabbim hakkımızda hayırlısını versin bunda da vardır bir hayırAnlık yükselmeler desem bu kadar anlık olmasi tuhaf. Hangi marka testler
Ben laboquick kullandım hep hiç hata vermedi aslındaaMiratech ve laboquick rabbim hakkımızda hayırlısını versin bunda da vardır bir hayır
Canım t çizgisi c cizgisi kadar hatta daha koyu olmaliCanim vende yaptim da bende biraz aynu ton gibi geliyor acaba olmus mu
Bn de basladim laboquicke bu ay umutluyum boşa çıkmasın Allah'tan dileğim her isteyene hayrlisi ile versinCanım t çizgisi c cizgisi kadar hatta daha koyu olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?