Bayada geçmiş ama kan testi ver bence BiMerhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı
Yarın gidip kan vericem ama merak ettim böyle durum yaşayan var mı diyeBayada geçmiş ama kan testi ver bence Bi
Benimde şuan iğneden sonra 19.gun bende hala adet olmadım bu sabah test yaptım 10 dakika içinde Cook silik çizgi çıktı geç döllenme mı acaba diye düşünüyorusilikte
Benimde şuan iğneden sonra 19.gun bende hala adet olmadım bu sabah test yaptım 10 dakika içinde Cook silik çizgi çıktı geç döllenme mı acaba diye düşünüyorum
Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu ama ardından hemen gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik olarak belirmişti. Siz naptınız kan verdiniz mi hamile misiniz?Merhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
Sonuç ne acaba gebelik var mı? Birde ben soru sormak istiyorum.. Ovülasyon testi yaptım dün ve bugün dün bir tane yaptım ilk testim daha ve direk pik günü olarak çıktı.. Çok şaşırdım ve değerlendirdikMerhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
Benim testime bakar mısınız acabaBen ovulasyon testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu ama ardından hemen gebelik testi yapmıştım ikinci çizgi silik olarak belirmişti. Siz naptınız kan verdiniz mi hamile misiniz?
Canım yavaş yavaş silikleşiyo gibi tamamen silikleşene kadar değerlendir. Adetten sonraki kaçıncı gününüz?Benim testime bakar mısınız acababir üstteki cevap ta
Çatladıktan sonra silikleşiyo canım böyle koyu çıkmıyorSonuç ne acaba gebelik var mı? Birde ben soru sormak istiyorum.. Ovülasyon testi yaptım dün ve bugün dün bir tane yaptım ilk testim daha ve direk pik günü olarak çıktı.. Çok şaşırdım ve değerlendirdikbugünde 2 tane test yaptım.... Yani ne demek oluyor hala devam mı ediyor doğurgan dönemim yumurtam çatlamışsa bile böyle koyu çıkmaya devam mı eder 1 yada 2 gün daha (biri flaşlı biri flaşsız)
Adetten sonraki 8. Günüm bitmiş oldu bu saat itibariyle değerlendirdik yine Allah'ım neler yapıyorum yaaCanım yavaş yavaş silikleşiyo gibi tamamen silikleşene kadar değerlendir. Adetten sonraki kaçıncı gününüz?
Benimkinde ilki pik günü dimi ben yanlış anlamadım inşallah yarında daha açılırsa rengi doğru hesap oluyor inşallahÇatladıktan sonra silikleşiyo canım böyle koyu çıkmıyor
Ewt canım ilk yaptığın yumurtlama genelde 2 ve ya 3 gün sürüyor sonrasında çatlıyor çatladıktan sonra ikinci çizgi silikleşiyoBenimkinde ilki pik günü dimi ben yanlış anlamadım inşallah yarında daha açılırsa rengi doğru hesap oluyor inşallah
Hadi inşallah yaarın bakıp görücez artıkEwt canım ilk yaptığın yumurtlama genelde 2 ve ya 3 gün sürüyor sonrasında çatlıyor çatladıktan sonra ikinci çizgi silikleşiyo
Evet son testim galiba yarım saat olmadı bile bekledim bekledim bu kadar oldu silikleşti bayaEwt canım ilk yaptığın yumurtlama genelde 2 ve ya 3 gün sürüyor sonrasında çatlıyor çatladıktan sonra ikinci çizgi silikleşiyo
Çatlamış demek ki İnşAllah hayırlı haberlerinizi alırızEvet son testim galiba yarım saat olmadı bile bekledim bekledim bu kadar oldu silikleşti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?