- 21 Nisan 2020
- 22
- 7
- 6
- 39
- Konu Sahibi Eflinmemoli
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde aynı adetime 7 gün var ama test aynı bu şekilde yani her ay düzensiz yumurtlama oluyoda bu ay baya gecikti şimdiye olması gerekirdiKızlar selamlar ..
Adetime 7 var ovulasyon testi yaptım dün silik çıktı bugün yumurtlama olur dedim ama saat 14.00 yaptım yine silik sizce yumurtalama olacak mı? Yoksa adette yakın böyle mi olur?
Sıvı alımını kesiyor musun iki saatKızlar selamlar ..
Adetime 7 var ovulasyon testi yaptım dün silik çıktı bugün yumurtlama olur dedim ama saat 14.00 yaptım yine silik sizce yumurtalama olacak mı? Yoksa adette yakın böyle mi olur?
Evet 1.5 saat öncesinden sıvı almıyorum. Siparii vermiştim Ovulasyon testi bana geç geldi adetim ilk 5 günden sonra yapmaya başladımSıvı alımını kesiyor musun iki saat
Umarım bende çok istiyorum yumurtlamam olsun ...Takipleşelim :)Merhabalar bende bu ay ovulasyon testi kullananlardanım takipteyim sizi umarım yumurtlarsınız.![]()
Yani olabilir ama benim de adetim düzensiz bazen öyle hafif silik çıkıp sonra çizgi tekrar kaybolabiliyor. En koyu olduğu günü takip etmeniz lazım pik yaptığı gün yani... Ama bence bizim gibi adet düzensizliği olanlar garantiye almak için günaşırı ilişki olmalı. Çünkü günde bir kere test yapınca bazen piki yakalamadan geçiyor. Siz C çizgisi T ye yakın koyulukta olsa da değerlendirin.Adetime 17 gün önce başladım ovulasyon testine hep ç çizgi çıkıyordu . Kontrol çizgisi olduğunu biliyorum ..Dün yaptığım zaman t çizgisi silik çıkınca acaba yumurtlama öncesi mi? Diye merak ediyorum
Çok teşekür ederim cevabın için adet olana kadar yapacam beklemedeyimYani olabilir ama benim de adetim düzensiz bazen öyle hafif silik çıkıp sonra çizgi tekrar kaybolabiliyor. En koyu olduğu günü takip etmeniz lazım pik yaptığı gün yani... Ama bence bizim gibi adet düzensizliği olanlar garantiye almak için günaşırı ilişki olmalı. Çünkü günde bir kere test yapınca bazen piki yakalamadan geçiyor. Siz C çizgisi T ye yakın koyulukta olsa da değerlendirin.
Tabi inşallahUmarım bende çok istiyorum yumurtlamam olsun ...Takipleşelim :)
Yumurtlama test böyle olursa gerçekleşiyorKızlar selamlar ..
Adetime 7 var ovulasyon testi yaptım dün silik çıktı bugün yumurtlama olur dedim ama saat 14.00 yaptım yine silik sizce yumurtalama olacak mı? Yoksa adette yakın böyle mi olur?
Çok açıklayıcı oldu çok teşekür ederim . Adet bitince yapayım ozaman şimdi yapsamda hep böyle olacak değil mi ?Yumurtlama test böyle olursa gerçekleşiyort cizgisi c kadar koyu olursa veya daha koyu olursa yumurtlama gerceklsiyor 1 2 gün sonra da t cizgisi siliklesince catlama oluyor
yumurtlama gününde lh hormonu yüklseliyor bu testlerde o hormon sayesinde yumurtlamayi belirliyor ama lh hormonu vücudumuzda her zaman vardir o yüzden adet gununden 1 gun sonra veya once bile yapsaniz silik çıkar
test yapmaya adet gununden hemen sonra baslarsaniz yumurtlamayi kacirmamis olursumuz bazilari erken yumurtluyor cunku
umarim yardimci olabilmisimdir
![]()
Yani yumurtlama genel olarak kadinlarda adetten 2 hafta once gerceklesir sizin 1 haftabkalmis yumurtlama olmus olabilir ama icinizde sorunisareti kalmasini istemiyosaniz devam edin belki gec yumurtlarsiniz veya 2. Yumurtlama falan gerceklestirirse kacirmazsinizÇok açıklayıcı oldu çok teşekür ederim . Adet bitince yapayım ozaman şimdi yapsamda hep böyle olacak değil mi ?