Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prolaktin yuksekli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
3
2
1
23
Merhaba hanımlar böyle bir durum başına gelen oldu mu hamile kalmak ve yumurtlama gününü yakalamak için bu ay ovulasyon testi yapıyorum ama bir süredir böyle tam silinir gibi oluyor ki tekrardan positif oldu ne yapacağımı şaşırdım adetime 9 gün var ve ben hala yumurtlama dönemindeyim 3 gün boyunca positif bir test vardı tam dün silinmeye başlamıştı bugün yine positif çıktı başına gelen varmı

Evet 18 yaşındayım ve 8 aylık evliyim 1 mayısta 19 olcam kısmetse sizin şimdi ne düşündüğünüzü anlaya bilirim fakat bende prolaktin yüksekliği vardı bebek sahibi olamayacağım çünkü yumurtlama olmadığı söylenmişti bizde daha fazla beklemek istemedik genç bir yaş ola bilir sizin için ama bir bebek sahibi ola bilmem yaşımdan daha önemli benim için

Üzülüyorum. Keşke önce kendiniz büyüseniz.

Merhaba canım anne olmak için İnan bana çok erken bir yaş ve doğru değil biraz süre tanıyın birbirinize üstelik yeni evlisin yapma çok erken.sırf kendi duygularımızı tatmin etmek için neyazıkki marifet sanıp çocuk doğuruyoruz.ama bu yaşta ne verebiliriz nekadar yeterli olabiliriz diye sorgulamak lazım inanın doğru değil.yaklaşık 8 senedir düşünüyorum çocuk yapmayı ve 2sene önce karar verdim eversen yeterli olabilirim anneliğe hazırım diye.hakkınızda hayırlısı diyelim çok genç olduğun için henüz farkında olmadığın için seni çok iyi anlıyorum güzelim hiç alınma lütfen ama kendine zaman ver sevgiler.

Merhaba öncelikle
İstediğiniz yaşta bebek sahibi olabilirsiniz evlisniz bu eşinize ve size bağlı tabiki üstelik sağlık sorunu olduğu için bunu istemeniz gayet normal.
Bazı kadınlar 1 ayda 2 kere yumurtlayabiliyor.
Böyle bi durum olmuş olabilir.
Bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya başlicam.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Çok ilginçsiniz gerçekten biz anne olmak için erken bir yaş olduğunu söylüyoruz elbette kendisi bilir ama bir kadın olarak geç cinsimin henüz çocuk yaşta anne olmasını asla tavsiye etmiyorum doğruda değil çünkü o çocuğa ne verebilir henüz çocuk yaşta olan.ama sizin gibi zihniyetler varoldukça çocuklarımız sağlıklı bir ailede büyümüyor

Hanımefendi kız sağlık sorunu olduğunu söylüyor.Sizin tavsiyenize göre yada benim tavsiyeme göre şekillenebilecek bi konu değil.Zihniyetime de gayet sağlıklı bir çocuk yetiştireceğimede sonsuz güveniyorum.Bi kadın her açıdan hangi yaşta olursa olsun kendini geliştirebilir.Özellikle günümüzde bu çok daha kolay ve mümkün.Bu düşüncemden sağlıklı bir çocuk yetiştiremeyeciğimi nerden çıkardınız pes doğrusu ve son olarak 18 yaşında anne olsa dahi anneliğin verdiği iç güdü ve edindiği bilgiler ile çocuğuna bakabilir.

inanın bana size söyleyeceklafım yok[!!!!]

Teşekkür ederim verecek cevabınızın olmadığındandır.İnsanlara karşı bu kadar önyargılı olmayın vatan haini ilan edecektiniz az kalsın.
İşte tam olarak bu aslında demek istediğim ancak buşekilde anlarsınız siz!üzücü.sanırım gergin bir hayat tarzınız var anlaşıldığı kadarıyla Allah yardımcınız olsun.kimseye bir yargıda bulunacak kadar hatsiz bir kadın değilim mesleğim gereği de neyazıkki sizin tarzınızda bir çok hemcinsimle muhatap olmak durumunda kalıyorum.bu mesajlarda amacından çıktı gereksiz uzatmayın lütfen.sizi anlıyorum inanın. sevgiler

Gerginliğim sizin ön yargılı oluşunuz altında başka bi neden aramayın.Benim gibiden kastınız her ne ise demek ki problem sizde düşünce tarzınızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum.Bence de uzatmaya gerek yok size de sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…