Evt sabah ilk idrarinizi yaptiktan snra 4 saat sıvı alimi olmuyacak diye biliyorum snra yapablrsiniz ben hic kullnmadm kullanan arkadaslar daha ayrintili yazarHanımlar merhabaa, ilk defa ovulasyon testi yapacağım yardiminiza ihtiyacım vaaaar lütfen yardımcı olur musunuzArtımed markası testin, sabah ilk idrarla değil ikinci idrar ile mı yapılacak acabaa
Merhaba canım bnde ovulasyon testi kullanıyorm. İlk idrarla olmayacak. Iki saat sıvı alımı yapma. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış yumurtlama kaçmasın. On dk olan sonucu çek at. Bir kağıda yapıştır adetin kaçıncı günü ve tarih yazHanımlar merhabaa, ilk defa ovulasyon testi yapacağım yardiminiza ihtiyacım vaaaar lütfen yardımcı olur musunuzArtımed markası testin, sabah ilk idrarla değil ikinci idrar ile mı yapılacak acabaa
Tamamdır fotoğrafını atacağım çok teşekkür ederimMerhaba canım bnde ovulasyon testi kullanıyorm. İlk idrarla olmayacak. Iki saat sıvı alımı yapma. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış yumurtlama kaçmasın. On dk olan sonucu çek at. Bir kağıda yapıştır adetin kaçıncı günü ve tarih yaz
Ricaa ederimTamamdır fotoğrafını atacağım çok teşekkür ederim
Evt sabah ilk idrarinizi yaptiktan snra 4 saat sıvı alimi olmuyacak diye biliyorum snra yapablrsiniz ben hic kullnmadm kullanan arkadaslar daha ayrintili yazar
Merhaba canım bnde ovulasyon testi kullanıyorm. İlk idrarla olmayacak. Iki saat sıvı alımı yapma. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış yumurtlama kaçmasın. On dk olan sonucu çek at. Bir kağıda yapıştır adetin kaçıncı günü ve tarih yaz
Merhaba canım bnde ovulasyon testi kullanıyorm. İlk idrarla olmayacak. Iki saat sıvı alımı yapma. Her gün aynı saatlerde yapmaya çalış yumurtlama kaçmasın. On dk olan sonucu çek at. Bir kağıda yapıştır adetin kaçıncı günü ve tarih yaz
Pik değil henüz yarın yine yap canımNegatif sanırım anlayanlar yazabilir miEki Görüntüle 2844686 negatif galiba anlayanlar yazabilir miii
Tamamdir 5 gün boyunca yapacağım teşekkür ederimPik değil henüz yarın yine yap canım
Yumurtlamayi görene kadar yapmanız lazımTamamdir 5 gün boyunca yapacağım teşekkür ederim
Bu şekilde bir düzen yap canımNegatif sanırım anlayanlar yazabilir miEki Görüntüle 2844686 negatif galiba anlayanlar yazabilir miii
Tamam bundan sonra öyle yapacağım teşekkür ederimBu şekilde bir düzen yap canım
12. Gun yumurtlama olms.gibiBu şekilde bir düzen yap canım
4 gün daha yapacağım tam olarak yumurtlamayı görene kadar bakalim12. Gun yumurtlama olms.gibi
Rica ederimTamam bundan sonra öyle yapacağım teşekkür ederim
benim de adetin 18. gunu bugun ve sanki catlamis gibi hissediyorum nedense ama teste gore tam pik yapmamis gibi. en dogru bilgiyi testler degil bedenimiz soyluyor sanirimBende ilk defa bu ay kullanmaya başladım dün belli belirsiz ikinci çizgi varken bugün 2. Çizgi çıkmadı bile. Adetin 12. Günü 35 günde bir oluyorum ve bugün şeffaf akıntım yoğundu ama testte birşey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?