Ettim canım orucum zaten her gün 12-1 arası yapıyorum ilk idrarlada yapmıyorum,hergün test yaptım ilk bukadar koyulaştı.. eşim varikosel ameliyatı oldu 3 gün ara verdik yumurtlamayı yakalarız diye,ozaman bugünü değerlendirmelimiyim sence sperm bayatlamaması için?Pik değil canım. Kaç günde bir adet oluyosun? Sıvı alımına dikkat ettin mi?
Henüz yumurtlama olmamış bir iki güne olur muhtemelen.Hanımlar Bugün adet dahil 16. Günüm ovuslayon testim. C KADAR koyu değil ama yinede dünden daha koyu.. sizce yumurtlamamıdır? Değerlendirmem gerekirmi? Eşim varikosel ameliyatı oldu o yüzden tam zamanını ayarlamak istiyorum
Diğer günlerden koyuysa koyulaşmaya başlamış ve pik yakın demektir canım. Bence değerlendir bir gün ara geril tekrar değerlendirirsiniz en mantıklısı o bence. Bu arada teste devam edersin sende.Ettim canım orucum zaten her gün 12-1 arası yapıyorum ilk idrarlada yapmıyorum,hergün test yaptım ilk bukadar koyulaştı.. eşim varikosel ameliyatı oldu 3 gün ara verdik yumurtlamayı yakalarız diye,ozaman bugünü değerlendirmelimiyim sence sperm bayatlamaması için?
28 günde bir oluyorumPik değil canım. Kaç günde bir adet oluyosun? Sıvı alımına dikkat ettin mi?
Teşekkür ederimHenüz yumurtlama olmamış bir iki güne olur muhtemelen.
Ben de 28 günde bir oluyorum ilk 5.testimde pozitif gördüm döngümün 12.günü. Sen geç yumurtlayacaksın bu ay. Geçen aylar yaptın mı test?28 günde bir oluyorum
Dediğin gibi yapayım inşallah canım,çok teşekkür ederimDiğer günlerden koyuysa koyulaşmaya başlamış ve pik yakın demektir canım. Bence değerlendir bir gün ara geril tekrar değerlendirirsiniz en mantıklısı o bence. Bu arada teste devam edersin sende.
Hic değerlendirme yapmadıysaniz yumurtlama görene kadar sperm bayatlamamasi için iki gün de bir değerlendirin.Teşekkür ederim
Geçen aylarda yapmadım,eşimin hareketlilik ve sperm sorunu vardı çatlatma iğnesi denemiştim geçen ay ama olmadı,ilk defa bu kadar detaylı takip ediyorum inşallah nasip olur tüm isteyenlereBen de 28 günde bir oluyorum ilk 5.testimde pozitif gördüm döngümün 12.günü. Sen geç yumurtlayacaksın bu ay. Geçen aylar yaptın mı test?
İnşaallah canım. Allah en güzelini bilirGeçen aylarda yapmadım,eşimin hareketlilik ve sperm sorunu vardı çatlatma iğnesi denemiştim geçen ay ama olmadı,ilk defa bu kadar detaylı takip ediyorum inşallah nasip olur tüm isteyenlere
Denerim canım sperm problemi olunca insana sanki üç-dört gün ara verince daha verimli olcak gibi geliyo ama öyleykende bayatlama oluyo dediğin gibiHic değerlendirme yapmadıysaniz yumurtlama görene kadar sperm bayatlamamasi için iki gün de bir değerlendirin.
Aynen canım en azından üç günde bir ama senin bir iki güne yumurtlama olur gibiDenerim canım sperm problemi olunca insana sanki üç-dört gün ara verince daha verimli olcak gibi geliyo ama öyleykende bayatlama oluyo dediğin gibi
Tamamdır ozaman canım ona göre planlıyım bende,çok teşekkürlerAynen canım en azından üç günde bir ama senin bir iki güne yumurtlama olur gibi
Rica ederim canım güzel haberlerle dön inşallahTamamdır ozaman canım ona göre planlıyım bende,çok teşekkürler
İnşallah canımRica ederim canım güzel haberlerle dön inşallah
Pik değil canım. Kaç günde bir adet oluyosun? Sıvı alımına dikkat ettin mi?
Henüz yumurtlama olmamış bir iki güne olur muhtemelen.
Yumurtlama oldu mu canımEki Görüntüle 2846217 Hanımlar sanırım yumurta çatlamış? Ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?