Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Hanımlar Bugün adet dahil 16. Günüm ovuslayon testim. C KADAR koyu değil ama yinede dünden daha koyu.. sizce yumurtlamamıdır? Değerlendirmem gerekirmi? Eşim varikosel ameliyatı oldu o yüzden tam zamanını ayarlamak istiyorum

Eklentiler

• 42D2E112-932F-42F6-9AE5-690D3204F2E5.webp
    42D2E112-932F-42F6-9AE5-690D3204F2E5.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 27
Pik değil canım. Kaç günde bir adet oluyosun? Sıvı alımına dikkat ettin mi?
Ettim canım orucum zaten her gün 12-1 arası yapıyorum ilk idrarlada yapmıyorum,hergün test yaptım ilk bukadar koyulaştı.. eşim varikosel ameliyatı oldu 3 gün ara verdik yumurtlamayı yakalarız diye,ozaman bugünü değerlendirmelimiyim sence sperm bayatlamaması için?

Hanımlar Bugün adet dahil 16. Günüm ovuslayon testim. C KADAR koyu değil ama yinede dünden daha koyu.. sizce yumurtlamamıdır? Değerlendirmem gerekirmi? Eşim varikosel ameliyatı oldu o yüzden tam zamanını ayarlamak istiyorum
Henüz yumurtlama olmamış bir iki güne olur muhtemelen.

Ettim canım orucum zaten her gün 12-1 arası yapıyorum ilk idrarlada yapmıyorum,hergün test yaptım ilk bukadar koyulaştı.. eşim varikosel ameliyatı oldu 3 gün ara verdik yumurtlamayı yakalarız diye,ozaman bugünü değerlendirmelimiyim sence sperm bayatlamaması için?
Diğer günlerden koyuysa koyulaşmaya başlamış ve pik yakın demektir canım. Bence değerlendir bir gün ara geril tekrar değerlendirirsiniz en mantıklısı o bence. Bu arada teste devam edersin sende.

Diğer günlerden koyuysa koyulaşmaya başlamış ve pik yakın demektir canım. Bence değerlendir bir gün ara geril tekrar değerlendirirsiniz en mantıklısı o bence. Bu arada teste devam edersin sende.
Dediğin gibi yapayım inşallah canım,çok teşekkür ederim 🌸

Ben de 28 günde bir oluyorum ilk 5.testimde pozitif gördüm döngümün 12.günü. Sen geç yumurtlayacaksın bu ay. Geçen aylar yaptın mı test?
Geçen aylarda yapmadım,eşimin hareketlilik ve sperm sorunu vardı çatlatma iğnesi denemiştim geçen ay ama olmadı,ilk defa bu kadar detaylı takip ediyorum inşallah nasip olur tüm isteyenlere

Hic değerlendirme yapmadıysaniz yumurtlama görene kadar sperm bayatlamamasi için iki gün de bir değerlendirin. 🌼
Denerim canım sperm problemi olunca insana sanki üç-dört gün ara verince daha verimli olcak gibi geliyo ama öyleykende bayatlama oluyo dediğin gibi

Denerim canım sperm problemi olunca insana sanki üç-dört gün ara verince daha verimli olcak gibi geliyo ama öyleykende bayatlama oluyo dediğin gibi
Aynen canım en azından üç günde bir ama senin bir iki güne yumurtlama olur gibi

Back
X