Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman rabbim güç kuvvet versin sana ve eşine:)3-4 gün birlikte olcan bu arada bir yerde okumuştum normal misyoner dışında doggy (köpek)pozisyonu da etkili olabiliyormuş
Bn yaptım da çizgi bile çıkmadı dün öyle iken bu gün daha koyu olması gerekmez miydi

Bn yaptım da çizgi bile çıkmadı dün öyle iken bu gün daha koyu olması gerekmez miydi
herşeyi aynı şekilde mi yaptın yani 2 saat bişey yiyip içmedin dimi dün biraz koyulaşmaya başlamıştı dimi?bugün bir daha yap bakalım belki eksik bişey yaptın su içtin falan ...normalde bugün daha koyulaşması gerekli yumurtlaman olucaksa ama dediğin gibi her ay yumurtlaman oluyor yada olmuyor önce bunu takip et senin ilk ayın belki her ay yumurtlamıyorsundur ve stres yapma.bugün yap inşallah koyu olur.

İnşallah canım ya şu macundan yemiştim onu da bıraktım belki de o etki yaptı bazı arkadaşlar onun kist yaptığını söyledi korkkttum açıkçası zaten var büyüme olur diye

Canım selam. Ben pike yakaşmışen 2 gün üst üste değerlendirdim. Bugünde tam pik ama eşim gece döbetinde ben de işteyim taa yarın akşam görüşebieleğiz. Yarına kadar da çoktan çatlamış olur. Yarın akşam değerlendirsem geç mi kalmış olurum

slm iki gün birlikte olmuşsun 3-4 gün sprem yaşıyor fallop tüplerinden anca ilerliyor deniliyor yani yarın akşam olsan da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ...belki yumurtlaman iki gün devam eder yarın hemen çatlama olmaz bugün için cok takılma yarın yine yap test...çünkü hem şuan sprem var sende olacaksa çok şükür olur ve çatlama görsen yada pik devam etse de yarında birlikte ol ama

Tamamdır. Çok teşekkür ederim. Benim pikler 2/3 gün sürmüyor hiç yaa bir günde çatlıyor yaştan ileri gelebilr buda.

Baklaım yarın deneyeceğim kesin. Testii de yapacağım tekrar.

Kuru incir mı canım aç tok fark ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…