Ovulasyon testi

Delyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
338
63
28
11 günüm ve diğerlerine göre hiç çizgi bile belirmedi neden olur bu acaba iki tane yanyana olan 9 10 tek olan 11 gün bilgisi olan var mı

Eklentiler

• 16244602430517609813785457051924.webp
    16244602430517609813785457051924.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20210622_184926.webp
    IMG_20210622_184926.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 50
Sıvı alımına dikkat ediyor musinuz
Ewetttt ediyorum 2 saat sıvı yemek bişey yemedim sabah clifeballibitkisel yemiştim bu etki eder mi bıraksam mi bilmiyorum ama yumurta akı gibi sıvı geldi yüksek çıkması lazımdı off bilmiyorum ya

Ewetttt ediyorum 2 saat sıvı yemek bişey yemedim sabah clifeballibitkisel yemiştim bu etki eder mi bıraksam mi bilmiyorum ama yumurta akı gibi sıvı geldi yüksek çıkması lazımdı off bilmiyorum ya
Macun etki etmez ama bu kaset testlerden bende kullandım ve yumurtlamayi hiç göremedim canım her gün yapmama rağmen kaçırmışım. Strip testler var onlar da çok daha belirgin oluyor hassiyeti yüksek. Onlardan kullanmayı dene

Macun etki etmez ama bu kaset testlerden bende kullandım ve yumurtlamayi hiç göremedim canım her gün yapmama rağmen kaçırmışım. Strip testler var onlar da çok daha belirgin oluyor hassiyeti yüksek. Onlardan kullanmayı dene
Hangileri onlar baya da aldim bunlardan 14 yüksek gösteriyor papap da ama bilemiyorum ya moralim bozuldu şimdi

Canım macunu ne zamandır kullanıyorsun.
Bide senin sorun neydi

26 günde birse bu günlerde yumurtlama olmasi lazımdı. Yapmaya devam et canım belki geç yumurtlamadir
12 gün en fazla 14 gibi3mi olması lazım çatlama iğnesi ne için kullanılıyor acaba inşallah gerek kalmaz da bu gün ilişkiye girmeye gerek yok o zaman dün girmiştim zaten yarın da duruma göre bakarım olmazsa

Canım macunu ne zamandır kullanıyorsun.
Bide senin sorun neydi
Macunu adetin başlaması ile kullanmaya başladım ama ara vermeden yumurtlama olana kadar kullanmam lazımmış bn adet bitince bıraktım bu sabah tekrardan başladım öyle olduğunu duyunca kist var demişti doktor maçında o yüzden kullanmaya başlamıştım

Macunu adetin başlaması ile kullanmaya başladım ama ara vermeden yumurtlama olana kadar kullanmam lazımmış bn adet bitince bıraktım bu sabah tekrardan başladım öyle olduğunu duyunca kist var demişti doktor maçında o yüzden kullanmaya başlamıştım
Kullanımdaki ilk ayın mi.
Bende aldım kullandım çocuk için. Adet sancım vardı ona hiç iyi gelmedi. Eskiden çok iyidi şimdi değişti diyolar bu adetimde kullanmadım. Sen doktoruna danistin mi kullanırken

Birde çocuk isteyen için yumurtlama başlayınca bırakmak gerekiyordu sanki

Kullanımdaki ilk ayın mi.
Bende aldım kullandım çocuk için. Adet sancım vardı ona hiç iyi gelmedi. Eskiden çok iyidi şimdi değişti diyolar bu adetimde kullanmadım. Sen doktoruna danistin mi kullanırken
İlk ewetttt dedim sakıncası olmaz dedi ama bilmiyorum

Dedi bna yumurtlama başlayınca 3 gün daha kullan bırak sen nasıl biliyorsun
İnşallah etki eder canım. Ben çakşır otu nu duydum denedim 1 ay kadar adetimi geciktirdi korkuyorum şimdi tekrar clife macunu kullanmaya. Bide benim troid sorunum var

Back
X