Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın sanırım yumurtlama ama aynı koyulukta ya da daha koyu değil gibi sanki
Silikleşmesi çatlaması anlamına geliyor değil mibu aksam tekrarla ve yarın da . bu aksam pık olma olasılıgı var. eger pık gorursen degerlendır. sonrakı sılıklestıgı gunu de degerlendırdır
evet pik ve catladıgı gun cok onemlı kacırmamaya calıs sonra gun asırı olsa da yetıyormusSilikleşmesi çatlaması anlamına geliyor değil mi
Tamam canım çok teşekkür ederim zaman ayırdığın içinevet pik ve catladıgı gun cok onemlı kacırmamaya calıs sonra gun asırı olsa da yetıyormus
Merhaba arkadaslar baka bilirmisiniz lutfen yumurtlama varmi.dun yani 16ci gun sabah sanki koyulasti aksam yaptim ama yine silik cikti
Eki Görüntüle 2885313
Merhaba arkadaslar baka bilirmisiniz lutfen yumurtlama varmi.dun yani 16ci gun sabah sanki koyulasti aksam yaptim ama yine silik cikti
Eki Görüntüle 2885313
Bende de böyle oluyor arkadaşım. Sormuştum bu testlerin kontrolünü yapan Ebru hanım'a dalgalanmalar olabilir demiştiMerhaba arkadaslar baka bilirmisiniz lutfen yumurtlama varmi.dun yani 16ci gun sabah sanki koyulasti aksam yaptim ama yine silik cikti
Eki Görüntüle 2885313
Her gün aynı saatte yapmaya özen göster bir de yapmadan 1 saat önce sıvı almaMerhaba arkadaslar baka bilirmisiniz lutfen yumurtlama varmi.dun yani 16ci gun sabah sanki koyulasti aksam yaptim ama yine silik cikti
Eki Görüntüle 2885313
Sivi alimina dikkat ediyorum.ama yine de piki goremedim.21-22ci gün bugun.son 4gundur koyulasiyoHer gün aynı saatte yapmaya özen göster bir de yapmadan 1 saat önce sıvı alma
Ben de 27. Gündeyim hala piki göremedim. Ama devam ediyorum düne kadar koyulaşma oldu bugün tamamen silikleşti. Bazı aylarda böyle oluyormuşSivi alimina dikkat ediyorum.ama yine de piki goremedim.21-22ci gün bugun.son 4gundur koyulasiyo
Gördüğüm en koyu çizgi 22ydi. Daha sonra silikleşti ve tekrar koyulaşmaya başladı bugün t neredeyse yokSivi alimina dikkat ediyorum.ama yine de piki goremedim.21-22ci gün bugun.son 4gundur koyulasiyo
Birgebeningunluyu sayfasina atdim.ortadaki 2tanesinde yumurtlama olmus dedi sonuncu yani dunku ise catlamaymis.yani piki gormedim ama bugun yine de test edicem bakalim nasil cikicakBen de 27. Gündeyim hala piki göremedim. Ama devam ediyorum düne kadar koyulaşma oldu bugün tamamen silikleşti. Bazı aylarda böyle oluyormuşama senin olcak çünkü düzenli bir artış var,bir kaç güne piki görürsün inşallah
Ben de aynı sayfadan yardım alıyorum. Ayy inşallah ayın sonunda güzel haberler alırsınBirgebeningunluyu sayfasina atdim.ortadaki 2tanesinde yumurtlama olmus dedi sonuncu yani dunku ise catlamaymis.yani piki gormedim ama bugun yine de test edicem bakalim nasil cikicak