Adetim düzensiz aslında ama genel olarak 30-35 gün arası değişiyorKac gunde adet oluyorsun canm
Benimde sen gibiydi test yaptığım ay erken adet olmuştum 4 temmuz bat pik 18-19 temmuzda oldu seninde yarin olur belkiAdetim düzensiz aslında ama genel olarak 30-35 gün arası değişiyor
Havuç bulabilirsen ye o kolay pik yapıyor catlatiyormus ben bulamamıştım tam 4 gün pik oldu ve kolay kolay siliklesmediÖyle mi ,ay inşallah canım ben de ilk defa deniyorum testi ,artık sıkmaya başladı cidden hep silik görmek ..bakalım artık ..Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah bu ay alırız müjdeli haberiniYarın bakayım bi o zamanteşekkür ederim çok
İnşallah bu ay alırız müjdeli haberini
İmkanın varsa bir sorun yoksa bugunde degerlendir canm
Silik oluncaya kadar canım o günde degerlendirilecekİnşallahbu arada dün değerlendirdim silik olsa da bugün ovulasyon testi pik yaptı şimdi bu üç gün değerlendirilecek değil mi ?
Tamamdır canımSilik oluncaya kadar canım o günde degerlendirilecek
Selam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyum
Benim de böyle oldu malasef negatif di .böyle olup hamile olanlarda var bence en iyisi degerlendir neticede herşey olabilirSelam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyumEki Görüntüle 2904897
Evet benimde negatif cikti simdi testi yaptim kac gundur ovulasyon cift cizgi ama o zaman yumurta daha catlamadi mi acabaBenim de böyle oldu
Benim de böyle oldu malasef negatif di .böyle olup hamile olanlarda var bence en iyisi degerlendir neticede herşey olabilir
Değerlendirmeye bak 1 ayda 2 yumurta olmuşturEvet benimde negatif cikti simdi testi yaptim kac gundur ovulasyon cift cizgi ama o zaman yumurta daha catlamadi mi acaba
Oyle yapayim moralim de bozulmadi degilDeğerlendirmeye bak 1 ayda 2 yumurta olmuştur
Üzülme bende kötü olmuştum geçen ay .ama en azından deneyim oldu .Oyle yapayim moralim de bozulmadi degil
Öyle tabii de iste insanin elinde degil hayirlisi olsun hakkimizda ne diyimÜzülme bende kötü olmuştum geçen ay .ama en azından deneyim oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?