Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba hanımlar ,ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar var mı acaba ? Bu testi yorumlamama yardımcı olur musunuz ?16.günüm bu ana dek hep silikti ama bana bu biraz daha koyu gibi geldi ..

Eklentiler

• A85CCAA4-23A0-459C-9472-7261C2A6B361.webp
    150,8 KB · Görüntüleme: 118
Öyle mi ,ay inşallah canım ben de ilk defa deniyorum testi ,artık sıkmaya başladı cidden hep silik görmek ..bakalım artık ..Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Öyle mi ,ay inşallah canım ben de ilk defa deniyorum testi ,artık sıkmaya başladı cidden hep silik görmek ..bakalım artık ..Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Havuç bulabilirsen ye o kolay pik yapıyor catlatiyormus ben bulamamıştım tam 4 gün pik oldu ve kolay kolay siliklesmedi

İnşallah bu arada dün değerlendirdim silik olsa da bugün ovulasyon testi pik yaptı şimdi bu üç gün değerlendirilecek değil mi ?

İnşallah bu arada dün değerlendirdim silik olsa da bugün ovulasyon testi pik yaptı şimdi bu üç gün değerlendirilecek değil mi ?

Selam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyum

Benim de böyle oldu
Selam kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testim cift cizgi cikiyor hamilelik ogrenenler varmis boyle acaba hamilelik mi yoksa tekrar mi yumurtluyorum anlayamadim bi kacgundur bu sekilde testi bir de t bana daha koyu geldi acaba yaniliyormuyum

Benim de böyle oldu malasef negatif di .böyle olup hamile olanlarda var bence en iyisi degerlendir neticede herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…