- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ovulasyontakipciniz diye bı sayfadan aldim Instagram dan hem resim atıyorsun oda değerlendiriyor yorum yapıyor olmuş olmamış veya değerlendir bugünü vs vs diye kaset test önermiyorum net çizgi vermiyorMerhaba bayanlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip etmek istiyorum. Alıpta memnun kaldığınız test markasını benimle paylaşır mısınız. Kesin sonuç veren marka hangisi acaba yardımcı olabilir misiniz
Kullandıktan sonra hamile kalabildiniz mi pekiBen ovulasyontakipciniz diye bı sayfadan aldim Instagram dan hem resim atıyorsun oda değerlendiriyor yorum yapıyor olmuş olmamış veya değerlendir bugünü vs vs diye kaset test önermiyorum net çizgi vermiyor
Beklemedeyim bugün kan verecem inşallah 16si yumurtlama gördüm . Hamile kalmasam bile çizgiler nettiKullandıktan sonra hamile kalabildiniz mi peki
Gönlünüzce olur inşallahBeklemedeyim bugün kan verecem inşallah 16si yumurtlama gördüm . Hamile kalmasam bile çizgiler netti
Siz hamile kalabildiniz mi peki birde eczaneden mi aldınız internetten miLaboquick markası canım ben memnun kaldım gayet iyi
Amin inşallah canımGönlünüzce olur inşallah
Evet canım kaldım 26 haftalık gebeyimSiz hamile kalabildiniz mi peki birde eczaneden mi aldınız internetten mi
Ya çok sevindim sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallahEvet canım kaldım 26 haftalık gebeyim
İmternetten aldım trendyoldan çok da memnun kaldım öneririm sana da![]()
Ya aynısından bende aldım 4 tane de gebelik testi var hatta dimi. Maalesef yanlış gösterdi. Çok silik çizgi çıktı hiç koyulaşmadı bile. Daha önce de başka kullanmıştım tuhaf geldi. 3 gün yumurta büyütücü iğne olmuştum ona rağmen çıkmaması hatalı olduğunu düşünüyorum. doktora gittiğimde 18 mm yumurtam vardı çatlamak üzereBen de trendyoldan certain ovulasyon testinden aldım hatta 21 tane almıştım ama 7 tanesi bile yetti sağolsun![]()
Hadi ya benim 3 ağustosta reglim bitti 10 ağustosta ovulasyon testi yapmaya başladım ayın 13ünde pik gördüm 14ünde de çatlama gördüm sonra bıraktım zaten kullanmayı, ayın 13 ve 14ünü değerlendirmiştik ve şu an hamileyimYa aynısından bende aldım 4 tane de gebelik testi var hatta dimi. Maalesef yanlış gösterdi. Çok silik çizgi çıktı hiç koyulaşmadı bile. Daha önce de başka kullanmıştım tuhaf geldi. 3 gün yumurta büyütücü iğne olmuştum ona rağmen çıkmaması hatalı olduğunu düşünüyorum. doktora gittiğimde 18 mm yumurtam vardı çatlamak üzere
Hadi yaa maşallah hayırlısı olsunHadi ya benim 3 ağustosta reglim bitti 10 ağustosta ovulasyon testi yapmaya başladım ayın 13ünde pik gördüm 14ünde de çatlama gördüm sonra bıraktım zaten kullanmayı, ayın 13 ve 14ünü değerlendirmiştik ve şu an hamileyimşansa denk gelmiş o zaman ya da
hatta ben 35 günde bir adet oluyorum normalde takvim hesabıyla 20sinde yumurtlamam gerekiyordu ama ovulasyon testiyle 14ünde yumurtladığımı gördüm 20sinde denedim silik çıktı yumurtlama yoktu
Benim adetim 35 günde bir oluyor hep hatta bazen 36 falan o yüzden yumurtlamayı geç göstermiş bende şaşırdımHadi yaa maşallah hayırlısı olsun20si geç değil mi ama bence tam zamanında yumurtlama olmuş adetiniz kaç günde geliyor bilmiyorum ama
bende çatlatma iğnesini olduktan sonra denedim tekrar iki çizgi nerdryse eşitti birbirine ben anlayamadım vallahi
![]()
İnşallah bişey çıkmaz canım bana da dua et hamilenin duası kabul olur derlerBenim adetim 35 günde bir oluyor hep hatta bazen 36 falan o yüzden yumurtlamayı geç göstermiş bende şaşırdımpcos olabilirsin dedi doktorum kontrole gittiğimde ama görünen bir kist yokmuş bakalım inşallah sağlıklıca ilerler
![]()
İnşallah canım rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguları yaşayıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah bişey çıkmaz canım bana da dua et hamilenin duası kabul olur derler13 aydır bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsinİnşallah canım rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguları yaşayıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()