- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
- Konu Sahibi Dercan derya
Kızlar sorum olacaktı ovulasyon testinin renginin sürekli pembe olması normal mi 2 haftadır pembe koyulaşmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim masaja 3 gündür basladmNormal bazı aylar yumurtlama gerçekleşmeyebilirmiş, yumurtlama masajı yapın ve sıvı alımına dikkat edin![]()
Youtubeda Ebru ceylan yazıp orada yumurtlama videoları var daha cabuk yumurtlama gerçekleşiyorgünaydın yumurtlama masaj nasıl oluyr ılk defa duydum anlatırmısınız
Pik gibi gözüküyor değerlendirin mutlaka yarın t daha koyulaşırsa kesin pik demektirŞu an pik olmuş mu sizce?Ay anlayamıyorum artık…
sağolun bakalım yrn ne diyecek bize?Pik gibi gözüküyor değerlendirin mutlaka yarın t daha koyulaşırsa kesin pik demektir
akşam böyle değişmiş…Pik gibi gözüküyor değerlendirin mutlaka yarın t daha koyulaşırsa kesin pik demektir
Çatlama olmuş 3 gün degerlendirin mutlaka.akşam böyle değişmiş…
Yok ben delireceğim-sabah yine böyle…Kasık ağrısı çok oldu akşam …Ama hala böyleÇatlama olmuş 3 gün degerlendirin mutlaka.
Hamıle olabilir misiniz acaba adete kaç gün varYok ben delireceğim-sabah yine böyle…Kasık ağrısı çok oldu akşam …Ama hala böyleHunisi olan var mı?
normalde bgn regli olmam gerekiyor ama adet dğzensizliği var bende.Son 3 aydır çok sarkıyor,test de yaptım çıkmadı bir şey.Bunun başka bir nedeni olabilir mi?Yumurta yoksa bu testler yine böyle mi sonuç veriyor?Hamıle olabilir misiniz acaba adete kaç gün var
Bilmiyorum ki hiç ama devam eden yumurtlamalar da bolca havuç tüketilmesi gerekiyormuşnormalde bgn regli olmam gerekiyor ama adet dğzensizliği var bende.Son 3 aydır çok sarkıyor,test de yaptım çıkmadı bir şey.Bunun başka bir nedeni olabilir mi?Yumurta yoksa bu testler yine böyle mi sonuç veriyor?
Gündüz yaptığınız testin beklemiş halimi bu yoksa akşam yaptığınız yeni bir test miakşam böyle değişmiş…
akşam yaptığım testti canım.Gündüz yaptığınız testin beklemiş halimi bu yoksa akşam yaptığınız yeni bir test mi
Pco var mıBu da bu akşam yaptığım test-başka marka denedim.Test çizgisi daha koyu.Ama hamilelik yok…
Hayır ama lh en son 11 çıkmıştı…Pco var mı
Ee çizgi var ya bunda kan verin hemenBu da bu akşam yaptığım test-başka marka denedim.Test çizgisi daha koyu.Ama hamilelik yok…