Sizde ben gibi erken yumurtlayanlardansınız demek ki :)Evetadetin 12.günüydü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde ben gibi erken yumurtlayanlardansınız demek ki :)Evetadetin 12.günüydü
Evet öyle ama bu ay iyice geriye çekildi. Dün de pikti, bugün de pik. Bakalım ne zaman çatlayacak..Sizde ben gibi erken yumurtlayanlardansınız demek ki :)
Ben kullanıyorum doğru gösterdi benim memnunumLaboquick marka ovulasyon testini kullanan var mı kızlar yumurtlamayı iyi gösteriyor mu
Beta testi alsan daha iyi olur kuzum bunlar net göstermiyor sonucuKızlar merhaba benim adetime 3 4 gün var daha bende ovulasyon testi yaptım bu sabah bu şekilde çıktı neden olabilir acaba? Lütfen yardım edin...
Test bu sabah yaptimBeta testi alsan daha iyi olur kuzum bunlar net göstermiyor sonucu
Onu anladım kuzum ama beta hcg testi alıp yapsan daha iyi olur bu lh hormonunu söylüyor çünkü bu teste göre birşey söylemek doğru olmaz çünkü hcg testi değilTest bu sabah yaptim
Evet biliyorum ama daha 4 gün var adete geçmedi günü o yüzden yapmak istemedim negatif çıkarsa üzülürüm diyeOnu anladım kuzum ama beta hcg testi alıp yapsan daha iyi olur bu lh hormonunu söylüyor çünkü bu teste göre birşey söylemek doğru olmaz çünkü hcg testi değil![]()
Hayırlısı olsun kuzucum umarım hamişsindirEvet biliyorum ama daha 4 gün var adete geçmedi günü o yüzden yapmak istemedim negatif çıkarsa üzülürüm diye
Yaa inşallah dua edinHayırlısı olsun kuzucum umarım hamişsindir![]()
Ederim kuzucum hayırlısıyla isteyen herkes sağlıkla hamiş kalalım inşallahYaa inşallah dua edin![]()
İnşallah çok çok aminEderim kuzucum hayırlısıyla isteyen herkes sağlıkla hamiş kalalım inşallah![]()