Ovulasyon testi

mrsvsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
183
71
48
28
Merhabalar bugün reglime 5 gün var ovulasyon testi yaptım sonucu ekliyorum sonucu hakkında yardımcı olabilir misiniz 🤗🤗🤗

Bu şekilde 🤗

Eklentiler

• 2DB1FB55-91A2-4E82-844F-BC378CB26120.webp
    2DB1FB55-91A2-4E82-844F-BC378CB26120.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 90
  • A846B797-D42C-4718-8B2A-1BD4F7492EB1.webp
    A846B797-D42C-4718-8B2A-1BD4F7492EB1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 122
ilk defa yapıyorum inanın hiç bilmiyorum ki burada okudum merak ettim şuan regl için 5 günüm var
Regl bitince başlaman gerek. 12-16 arası. İlk idrar olmamalı. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Şu an sadece bugün yaptığından hiç bsey anlaşılmaz canım. T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması gerekir. O gün ya da günler yumurtlama günü olur. Sonra t çizgisi açılmaya başlayınca da yumurta çatlamış olur. Yumurtlama olduğu gün dahil akabindeki çatlama günleri de beraber o günleri değerlendirmen gerek

Regl bitince başlaman gerek. 12-16 arası. İlk idrar olmamalı. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Şu an sadece bugün yaptığından hiç bsey anlaşılmaz canım. T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması gerekir. O gün ya da günler yumurtlama günü olur. Sonra t çizgisi açılmaya başlayınca da yumurta çatlamış olur. Yumurtlama olduğu gün dahil akabindeki çatlama günleri de beraber o günleri değerlendirmen gerek
çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın :) peki gebelikle bir alakası oluyor mu sonuçların ?

çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın :) peki gebelikle bir alakası oluyor mu sonuçların ?
Rica ederim. 😊Şöyle ki bazı kişiler adet gününden 1 gün önce bu ovulasyon testini yapıyor. Aynı yumurtlama günü gibi koyu çift çizgi çıkıyor. Sonra gebelik testi yaptıklarında da pozitifi görüyorlar. Ama ovulasyon testinde çift çizgi görmeden hamile olanlar da var tabii. Gebelik sonucunda çok güvenmemek gerek yani

Rica ederim. 😊Şöyle ki bazı kişiler adet gününden 1 gün önce bu ovulasyon testini yapıyor. Aynı yumurtlama günü gibi koyu çift çizgi çıkıyor. Sonra gebelik testi yaptıklarında da pozitifi görüyorlar. Ama ovulasyon testinde çift çizgi görmeden hamile olanlar da var tabii. Gebelik sonucunda çok güvenmemek gerek yani
Ya çok teşekkür ederim bu güzel anlatımın için 🤗 peki son soru soracağım çok olmazsa 🙈 benim sonucum silik mi kabul ediliyor ?

Ya çok teşekkür ederim bu güzel anlatımın için 🤗 peki son soru soracağım çok olmazsa 🙈 benim sonucum silik mi kabul ediliyor ?
Şu an ki sonucun silik yani. Herhangi bsey değil. Öncesini bilmek gerek. Sen yine de adete kadar yap. Adetten 2 gün önce de yumurtlama gören var yani

Adetin 12. gününde yaptığım test yumurtlama olmuş mu sizce c ye yakın gibi gördüm ama yanılıyor muyum? Rica etsem bakabilir misiniz 😌

Eklentiler

• IMG_20211114_000355.webp
    IMG_20211114_000355.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 81
Sivi alimina dikkat ederek yaptıysanız çok yakındır yumurtlama. Testi yapmaya devam edin
Cevabınız için teşekkür ederim. Ovulasyon testi kurallarına uygun yapıyorum. Bugün bir daha yaptım bu kez daha koyu sanki. Bundan daha koyu mu olmalı?

Eklentiler

• IMG20211114134416.webp
    IMG20211114134416.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 96
Back
X