Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli dediğinden kastın kaç gündür böyle yeni yumurtluyo olabilirsin öncesindeki testleri görmedim ya yumurtlama ya da yumurtlama görüp değerlendirdiysen hamilesinYorumlar mısınız?ovulasyon testlerim sürekli böyle çıkıyor?nedeni konusunda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
Evet değerlendirdim ama benim 12 ocakta fsh değerim çok yüksek çıktı ,21 ocakta yumurtlama çıktı ama fsh değerim yüksek çıktığı için mi sürekli lh pozitif çıkıyor anlamadımSürekli dediğinden kastın kaç gündür böyle yeni yumurtluyo olabilirsin öncesindeki testleri görmedim ya yumurtlama ya da yumurtlama görüp değerlendirdiysen hamilesin
Yok canım alakası yok. Lh değerin yüksekse oynama yapabiliyor sadeceEvet değerlendirdim ama benim 12 ocakta fsh değerim çok yüksek çıktı ,21 ocakta yumurtlama çıktı ama fsh değerim yüksek çıktığı için mi sürekli lh pozitif çıkıyor anlamadım![]()
Önceki günler yumurtlama gördün müEvet değerlendirdim ama benim 12 ocakta fsh değerim çok yüksek çıktı ,21 ocakta yumurtlama çıktı ama fsh değerim yüksek çıktığı için mi sürekli lh pozitif çıkıyor anlamadım![]()
21 ocakta gördüysen aradan 16 gün geçmiş hamilelik testi yapmanı öneririm hamile olabilirsin hamile olunca böyle çıkıyor çünküEvet değerlendirdim ama benim 12 ocakta fsh değerim çok yüksek çıktı ,21 ocakta yumurtlama çıktı ama fsh değerim yüksek çıktığı için mi sürekli lh pozitif çıkıyor anlamadım![]()
21 ocakta yumurtlama gördüm 24 ocakta silikleşti ,tekrar 4 şubatta ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı 6 şubatta ve bugünde pozitif çıktı,Önceki günler yumurtlama gördün mü
Ayyy kız hamilelik testi yap yarın kesin hamilesin21 ocakta yumurtlama gördüm 24 ocakta silikleşti ,tekrar 4 şubatta ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı 6 şubatta ve bugünde pozitif çıktı,
Ama hiçbir belirti yok kiAyyy kız hamilelik testi yap yarın kesin hamilesin
Yardımcı olmak isterdim ama tam anlaşılmıyor sanırımMerhaba arkadaşlar yumurtlama varmı acaba ilk defa bu ay kullanmaya başladım yardımcı olur musunuz lütfen
Çok teşekkür ederim cevabınız için şöyle Detaylı çektim daha çok yardımcı olursanız tekrar çok mutlu olurumYardımcı olmak isterdim ama tam anlaşılmıyor sanırım
Bence yumurtlamaÇok teşekkür ederim cevabınız için şöyle Detaylı çektim daha çok yardımcı olursanız tekrar çok mutlu olurum![]()
Çok teşekkür ediyorum inşallah olumlu sonuçlanırBence yumurtlama![]()
Canım ovülasyon testinde hamilelik anlaşılır mı bende yapıyorum ikinci çizgi hep silik adetime 8 gün varCanım hamile olabilirsin gebelik testi yap
Vala gebelik var görünüyor 2 çizgide bayağı netMerhaba arkadaşlar yumurtlama varmı acaba ilk defa bu ay kullanmaya başladım yardımcı olur musunuz lütfen
İnşallahhhhhhhÇok teşekkür ediyorum inşallah olumlu sonuçlanır![]()
Adetine 8 gün varsa daha erken canım belli olmayabilir. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?Canım ovülasyon testinde hamilelik anlaşılır mı bende yapıyorum ikinci çizgi hep silik adetime 8 gün var
Merhaba canım :) konu hakkında bilgim olmadığı için seni tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ben şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ama anlayamadım yumurtlama dün gibi devam mı ediyor yoksa çatlama mı olmuş bir bakabilir misin lütfenİnşallahhhhhhh![]()