Ovulasyon testi

Adetine 8 gün varsa daha erken canım belli olmayabilir. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
13 gün geçti canım 28 ocaktı yumurtlama bat 16 Şubat ben yinede ovülasyon testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıktı dün,kimisi hep silik çıkar ovülasyon testlerinde diyor kimisi de o testen de anlıyormuş hamile kaldığını vs bende yeni bilgileniyorum bu konuda o yüzden 🤷🏻‍♀️

Canım ovülasyon testinde hamilelik anlaşılır mı bende yapıyorum ikinci çizgi hep silik adetime 8 gün var
13 gün geçti canım 28 ocaktı yumurtlama bat 16 Şubat ben yinede ovülasyon testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıktı dün,kimisi hep silik çıkar ovülasyon testlerinde diyor kimisi de o testen de anlıyormuş hamile kaldığını vs bende yeni bilgileniyorum bu konuda o yüzden 🤷🏻‍♀️
Evet hep silik çıkar. Yumurtlama günü gibi pik çıkarsa hamilelikten şüpheleniyor. Bak benim testlerim de hep silik yumurtlamayı hala göremedim

Eklentiler

• 9CE84A95-1567-45B6-AC15-09686EA62385.webp
    9CE84A95-1567-45B6-AC15-09686EA62385.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 65
Yorumlar mısınız?ovulasyon testlerim sürekli böyle çıkıyor?nedeni konusunda bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
Ayy bence hamilesinnn bir an önce gebelik testi yap ben suan 6. Haftamın içindeyim 4 haftalıkken ovulasyon yapmıştım böyle çıktı. Bence var gibi inşallah hakkında hayırlısı olsun umarım bebişin seninledir 🥰

Eklentiler

• 437471.webp
    437471.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 57
Ayy bence hamilesinnn bir an önce gebelik testi yap ben suan 6. Haftamın içindeyim 4 haftalıkken ovulasyon yapmıştım böyle çıktı. Bence var gibi inşallah hakkında hayırlısı olsun umarım bebişin seninledir 🥰
Gebelik belirtileriniz var mıydı ovulasyonla yaptığınız zaman ,inşallah öyledir 💐

Merhaba canım :) konu hakkında bilgim olmadığı için seni tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ben şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ama anlayamadım yumurtlama dün gibi devam mı ediyor yoksa çatlama mı olmuş bir bakabilir misin lütfen
Bence bu da yumurtlama ( bazen yumurtlama 2-3 gün devam edebiliyor canım ) ,T çizgisi silik olana kadar teste devam et (silikleşince çatlamış oluyor)💐

Bence bu da yumurtlama ( bazen yumurtlama 2-3 gün devam edebiliyor canım ) ,T çizgisi silik olana kadar teste devam et (silikleşince çatlamış oluyor)💐
Çok teşekkür ederim canım ama şuan biraz şaşırdım şimdi tekrar test yaptım silikleşmiş ben anlamadım bunu gerçekten şimdi iyi mi oldu kötü mü 🥺

Evet hep silik çıkar. Yumurtlama günü gibi pik çıkarsa hamilelikten şüpheleniyor. Bak benim testlerim de hep silik yumurtlamayı hala göremedim
Hep düzenli mi olursun bide adet döngün kaç gün benim de adet başlangıç tarihi 19 Ocak 28 günde bir hep düzenli adet olurum ben yumurtlama gördüm mü görmedim mi Bile bilmiyorum buraya atmıştım pilim değil dediler bir gebenin günlüğüne sordum değerlendir dedi bende anlamadım ama seninkiler koyu gibi geldi bana

Hep düzenli mi olursun bide adet döngün kaç gün benim de adet başlangıç tarihi 19 Ocak 28 günde bir hep düzenli adet olurum ben yumurtlama gördüm mü görmedim mi Bile bilmiyorum buraya atmıştım pilim değil dediler bir gebenin günlüğüne sordum değerlendir dedi bende anlamadım ama seninkiler koyu gibi geldi bana
Düzensiz canım 40 günde 1 geçen ay 35 günde 1 oldum senin fotoğrafların varsa görebilir miyim yok hep çıkar silik çizgi

Düzensiz canım 40 günde 1 geçen ay 35 günde 1 oldum senin fotoğrafların varsa görebilir miyim yok hep çıkar silik çizgi
Canım ekleyip fotoğraf ama ben tarih falan yazmadım birde düzensiz yaptım saatleri zaten olmadı bu ay bence , diğer ay deftere yazıcam saatlere uyucam bakalım inşallah olur

Eklentiler

• 37CE0FB6-E52A-4494-A731-ABDF38A0606D.webp
    37CE0FB6-E52A-4494-A731-ABDF38A0606D.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar dayanamadım adete 4 gün kala gebelik testi yaptım alttaki ovulasyon üsteki gebelik testi ovulasyon kırmızı ama burda gri açık gorunuyor

Eklentiler

• IMG_20220209_200512.webp
    IMG_20220209_200512.webp
    23 KB · Görüntüleme: 63
Canım ekleyip fotoğraf ama ben tarih falan yazmadım birde düzensiz yaptım saatleri zaten olmadı bu ay bence , diğer ay deftere yazıcam saatlere uyucam bakalım inşallah olur
Bu ay yumurtlama olmamış gibi duruyor hayırlısı olsun

Evet değerlendirdim ama benim 12 ocakta fsh değerim çok yüksek çıktı ,21 ocakta yumurtlama çıktı ama fsh değerim yüksek çıktığı için mi sürekli lh pozitif çıkıyor anlamadım😔
Aynen oyle muhtemelen lh da yukseldi nezamana yaparsanız yapın pozitif gelecektir bunu bizzat yaşadım

Back
X