- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
Kızlar ovulasyon testlerime bakarmisiniz ilk attığım resimde ilişki oldu bugünde daha koyu bugün de ilişki olucakmi dün yumurtlama degilmiydi yanlış mı degerlendirdim kafam karıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ilişki olmalı mı pekiCanım silikleşmeye başlamış çatlama oluyo akşama kadar silikleşir iyice muhtemelen
Testi aldığım kadın bugün pas geç dedi dun ilişki olduysa ama çatlama olucaksa bugünü de değerlendirmem gerekmiyo muPik 2 gün sürebiliyor. Yarın ya da gece çatlayacak büyük ihtimalle
Test bozuk gibi geldi bana ama bilemedim de t çok ortada çıkmış c çok kenardaKızlar merhaba reglime 1 hafta kala bu şekilde çıktı ovulasyon testi ne anlama geliyor
Olmalı canım hatta yarınıda değerlendirBugün ilişki olmalı mı peki
Lh hormonu azda olsa vücutta her zaman vardır normal böyle çıkması bi anlamı yok yaniKızlar merhaba reglime 1 hafta kala bu şekilde çıktı ovulasyon testi ne anlama geliyor
Bir gebenin günlüğünden alıyodum normalde ben o 3 gün değerlendir hatta çatlama gününü bile değerlendir diyodu bu testleri de arkadaşım verdi hadi bende var alma diye o kadın da bugünü pas geç dedi ben bir gebenin günlüğünun bilgilerine daha çok güveniyorum bugünü de pas gecmiyim en mantıklısı :))Olmalı canım hatta yarınıda değerlendir
Evet testi ilk yapmaya başladığımızda bile silik çizgi çıkıyoLh hormonu azda olsa vücutta her zaman vardır normal böyle çıkması bi anlamı yok yani
Evet canım eşinde bir problem yoksa boş geçmemek en iyisiBir gebenin günlüğünden alıyodum normalde ben o 3 gün değerlendir hatta çatlama gününü bile değerlendir diyodu bu testleri de arkadaşım verdi hadi bende var alma diye o kadın da bugünü pas geç dedi ben bir gebenin günlüğünun bilgilerine daha çok güveniyorum bugünü de pas gecmiyim en mantıklısı :))
İkimizde de hiç bı problem yok aslında herseyimize baktırdık tüplerim falan açık ama 1 senedir henüz gebelik elde edemedimEvet canım eşinde bir problem yoksa boş geçmemek en iyisi![]()
Benim 1 yıl olmadı henüz ama bizdede durum benzerİkimizde de hiç bı problem yok aslında herseyimize baktırdık tüplerim falan açık ama 1 senedir henüz gebelik elde edemedim
Benim 1 yıl olmadı henüz ama bizdede durum benzer
Nasip kısmet tamamen beklicez napalımHani diyolar ya kafanıza takmayın ilişkiyi bebek için yapmayın yani o anda düşünmeyin falan diye bende hiç biri yok stres de yapmıyorum ama sanırım zamanı var inşallah en yakın zaman da seninde pozitif sonuçlarını görürüz![]()
Nasip kısmet tamamen beklicez napalıminşallah canım Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Aynen öyle ben ilk aylar pek takmazdım ama 3 aydır çok istiyorumVakit zaman gerçekten herşey ama gün geçtikçe insanin bekleme süresi de kisaliyo yani olsun istiyorsun artık her ay![]()