Ovulasyon testi

ellyss

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
55
7
8
25
Merhabalar, ovulasyon testi yapıyorum iki aydır ama koyulaşmayı görmedim bu ayki tam koyulaşır gibi oldu ama bugün baktım silikleşmiş neden böyle olduğunu bilen varmı ?
Görsel attım t çizgisi koyu olan 04.03.2022
Açık olan ise 05.03.2022 silikleşmesinin sebebi nedir ?
Yumurtamı oldu çatladı dicem ama t çizgim c kadar koyu olmadı , bu nedir bilen varmı

Eklentiler

• 1F621004-4E07-42AC-9E45-FEC3856E6FDF.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 125
  • 58D25A6B-F2EB-4737-844E-C555EA62E2A3.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 107
Aa aynısı bana bu ay oldu bakalım bilen biri çıkar cvplar insallah

Testler bir koyu bir açık çıkabilir önemli olan T nin C kadar koyu çıkması.
Kaç günde bir regl oluyorsunuz ? Bu testler kaçıncı günlere ait?

Benimkinde yorumlar mısınız 2 gün önce adetim bitti ovulasyon testi yaptim ama emin olamıyorum ikisi de tam koyumu yoksa vakti var mi daha çok fikrim yok test hakkinda

Benimkinde yorumlar mısınız 2 gün önce adetim bitti ovulasyon testi yaptim ama emin olamıyorum ikisi de tam koyumu yoksa vakti var mi daha çok fikrim yok test hakkinda
Eki Görüntüle 3020448
Pik gibi görünüyor bu. İnstagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var. Oraya bir sor istersen. Hemen cevap verirler ama pik bence bu

Ayın 4 ünde yumurtlama olmuş bence. 5te de çatlamış

Canım bak benimde öyle oldu

Eklentiler

• IMG_20220307_123431.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 132
Sonu
Canım bak benimde öyle oldu
Benims
benş
Pik gibi görünüyor bu. İnstagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var. Oraya bir sor istersen. Hemen cevap verirler ama pik bence bu
Benimde bu şekilde oldu birisi yumurtlama dedi birisi değil dedi ama her fikir aldığım kişi ovulasyonu yapmaya devam et koyu gördüğün günü değerlendir dedi ama ovulasyona devam et tekrar pik görebilme şansın varmış

Size ne dediler , bide ne zaman yaptınız bu testleri gebelik varmı acaba
Canım ben daha pik görmemişim büyük ihtimal bugün görücem bakalım :) bat 22 mart daha bu ay kullanıyorum ovulasyonu ilk defa

Eklentiler

• IMG_20220308_123212.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 118
B
Canım 10. Gün yani bugün pik gördüm
birşey sorucam canım belki bir bilgin vardır 2 gündür kahverengi kırmızı tarzı çok az lekelenmelerim oluyor acaba gebeliğin ilk haftası böyle birşey yaşanabilirmi yoksa başka birşeymi

B

birşey sorucam canım belki bir bilgin vardır 2 gündür kahverengi kırmızı tarzı çok az lekelenmelerim oluyor acaba gebeliğin ilk haftası böyle birşey yaşanabilirmi yoksa başka birşeymi
Yerleşme kanaması olabilir canım bat ne zaman

Bat derken anlayamadım
Beklenen adet tarihi
Bir de ovulasyon testlerini doğru yapıyor musun her gün aynı saatte ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen lazım ve ilk idrarla yapılmayacak

Aşağı yukarı aynı saatlerde yapıyorum 1 saat falan fark ediyordur sıvı almıyorum
Geçen ayın yani 21.02.2022 de adetim başladı 24 ünde bitti testlere ayın 3 ünde başladım sanırım testi yapmakta geç kaldım birazda belkide yumurtlamayı kaçırdım kafam çok karıştı bu lekelenme nedir ki o zaman

Cnm bnmkide 21 Şubatti 26 Şubat'ta bitti 5 martti ben pik gordum

Adetin bitince başlasan daha iyi olur kimisi adet biter bitmez yumurtluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…