Canım ben de 9 temmuzda adet oldum, uygulamada da 23 temmuz ovülasyon gösteriyo, ne tesadüf ben de uygulamaya güvenmediğim için gittim bugün test aldımKızlar ayın 8 inde adet oldum 12 sinde bitti.Bugün ovülasyon testi aldım.Uygulamada 24 ü yumurtlama gösteriyo.Ama uygulamaya inanmak istemediğim için ovülasyon testi aldım.Bugünden başlamalı mıyım? Yada nasıl yol izlemeliyim.Daha önce hiç kullanmadım nasıl kullanılıyo yardımlarınızı bekliyorum hanımlar
Ozaman önemli olan çift çizgininde koyu olmasıBende 2 aydır kullanıyorum . Sana tavsiyem tam C Cizgisi T den daha koyu olduğu zaman ilişkili geçir o günleri cünkü o ihtimali yükseltiyor . Bide günde hep aynı vakitte test yap . Uzmanlara göre 15-20 arası en iyi saat dilimleri ve en net görebildiğin zaman . Mesela diyelim pozitif çıktı hemen ilişkiye git ve o andan itibaren önündeki günlerde 2 test yap günde . Ne zaman ki bir çizgi siliklenmeye başlarsa o zaman yumurta çatlamış denektir
Umarım sana biraz yardım edebildim
Yapmadım daha canım çünkü bilmiyorum nasıl kullanmam gerektiğini mesela 1 saate kadar yapsam onu olur mu ki acabaCanım ben de 9 temmuzda adet oldum, uygulamada da 23 temmuz ovülasyon gösteriyo, ne tesadüf ben de uygulamaya güvenmediğim için gittim bugün test aldımtesti yaptın mı sen, nasıl çıktı?
Silindiği zaman bile hala devam değerlendirme yapabilirsin :)Ozaman önemli olan çift çizgininde koyu olmasısiliklenmeye başladıysa bişey yapmamam mı lazım ilk defa kullanıcam ya emin olmak istiyorum yanlışta yapmak istemiyorum
Bence hemen yap . Çoğu pakette yazıyor zaten . Sik bir şekilde idrara sokuyorsun 10-15 saniye arası sonra düz yere koy 5 dakikaya sana gösterir sonucu :)Yapmadım daha canım çünkü bilmiyorum nasıl kullanmam gerektiğini mesela 1 saate kadar yapsam onu olur mu ki acaba
Bence hemen yap . Çoğu pakette yazıyor zaten . Sik bir şekilde idrara sokuyorsun 10-15 saniye arası sonra düz yere koy 5 dakikaya sana gösterir sonucu :)Hadi bakalı
Hadi bakalım teşekkür ederim yardımın içinBence hemen yap . Çoğu pakette yazıyor zaten . Sik bir şekilde idrara sokuyorsun 10-15 saniye arası sonra düz yere koy 5 dakikaya sana gösterir sonucu :)
O test sadece yumurtanın çatlatacağını gösteriyor ama o spermin ulaşacağını kesin demiyor . Bence o ay tutmadı . Bende de geçen ay aynısı olduKızlar bu ovulasyon testi için şunu sormak istiyorum ben geçen ay kullandım teste göre yumurtlama gördüm ertesi gün yine teste göre tek çizgi oldu ve çatlama oldu.. buraya kadar tamam ama bu yumurtanın tüplerden atıldığını sağlıklı bir çatlama olduğunu gösterir mi doktorum hormon testimde ve muayene ettiğinde bir sorun görünmüyor dedi ama ben maalesef gebelik elde edemedim
Yaptım şuan böyleBence hemen yap . Çoğu pakette yazıyor zaten . Sik bir şekilde idrara sokuyorsun 10-15 saniye arası sonra düz yere koy 5 dakikaya sana gösterir sonucu :)
Daha yokYaptım şuan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?