Ovulasyon testi

Tekrar yumurtlama olunca daha mı koyu çıkıyor t çizgisi?
Aslında tekrar değil genel olarak yumurtlamada t çizgisi daha koyu test patlayacak gibi oluyor yani tekrar yumurtluyorsunuz

Eğer LH ile ilgili bir sorun değilse yumurtlama bu

Senin adet üstünden kaç gün geçti?
2/3 gün daha takip edeyim ozaman, peki t hala koyu olursa ne demek?
Yumurtan büyüyüp gelişir anlaminda T silinmeye başlayınca çatlayıp döllenme bekliyor

Senin adet üstünden kaç gün geçti?

Yumurtan büyüyüp gelişir anlaminda T silinmeye başlayınca çatlayıp döllenme bekliyor
Anladım tamamdır ☺️ Tam olarak en son adetimin ilk gününden bu yana 110 gün geçmiş

Mutlaka doktora gidin görünün hormon sorunu olabilir

Anladım tamamdır ☺️ Tam olarak en son adetimin ilk gününden bu yana 110 gün geçmiş
Hamilelikte de ovulasyon hep pozitif gösteriyor, zaten silik çıkmış gebelik testiniz , bide 110 gun gecmis ,siz hamilesiniz bence 🌸

Mutlaka doktora gidin görünün hormon sorunu olabilir
Yarın randevum var ☺️ En son 19 ağustosta gittim hepsine baktırdım kadın ne tiroitlerde ne hormonlarda ne yumurtalıklarda bi sorun olmadığını söyledi, emin olamayınca başka doktordan aldım randevuyu 😅

Hamilelikte de ovulasyon hep pozitif gösteriyor, zaten silik çıkmış gebelik testiniz , bide 110 gun gecmis ,siz hamilesiniz bence 🌸
Sizede hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🤲🏻♥️

Hamileysemde yarın doktor randevum var bişey çıkarmı kanda falan? Veya muayane de
Gebelik testinde çıktıysa , gebelik varsa kesin çıkar kanda da, muayene de belli olmayabilir, 5 haftadan önce kese gözükmüyor

Anladım ozaman çıksa çıksa kanda çıkar 😅
Gebelik testinde varsa ,adetiniz üstünden çok geçmiş, gebelik var bence rahat olun, ben adete 5 gün kala pozitif gördüm, testler güvenilir bence😊

Back
X