Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgilerin icin tesekkur ederim agrim sancim yok hersey yolunda dun tekrae test yaptim aşırı koyu cikti gitgide koyulasti son ovulasyon testimdi. Beklemedeyim sanirim yarin bi test alip yapicam. Umarim kist olusmamistir onlardanda çok cektim
Bilgilerin icin tesekkur ederim agrim sancim yok hersey yolunda dun tekrae test yaptim aşırı koyu cikti gitgide koyulasti son ovulasyon testimdi. Beklemedeyim sanirim yarin bi test alip yapicam. Umarim kist olusmamistir onlardanda çok cektim
Korkma benimde kist vardi 2 ay ilaç içtim kist biter bitmez hamile kaldim oda dis gebelik oldu onun uzerine bu 6. Ayim bende bu ay ovulasyon testine basladim dun pozitif bugün negatif allah olmayan dileyen herkese versin
Kızlar merhaba ayın 17dinden beri ovulasyon testim pik gösteriyor reglime tahmini 1 hafta var ve hergun koyu cigiyi goruyorum gebelik testi yaptim fakat negatif bu durumu yasayan varmi
Yarin regl gunum, tabi takvime gore. Dun son ovu. Testimi yaptim t cizgisi t den koyu cikti ben siliklesmesini beklerken o daha da koyulasti ya yumurtaliklarim kist dolu yada guzel haberler alicam
Yarin regl gunum, tabi takvime gore. Dun son ovu. Testimi yaptim t cizgisi t den koyu cikti ben siliklesmesini beklerken o daha da koyulasti ya yumurtaliklarim kist dolu yada guzel haberler alicam