Ben geçen aylarda ovülasyon testiyle hamile kaldım. Şimdi 8. haftalık oldu. Bak sana tavsiyemi iyi dinle. Bazı kadınların yumurtası 6 saat canlı kalır. Yaşı genç olanlarda genelde daha uzun canlı kalıyor. Kadınlar ilkbaharda sabah yumurtlar, sonbaharda akşam yumurtlar. Bu ovülasyon testini günde 2 kere öğlen 12-13 arası ve akşam 18-19 arası yapmalısın. Test yapmadan önceki 1 saat içinde su içmemelisin ki idrar orta koyulukta olsun. İdrarın da ilk kısmını değil orta kısmını kullanacaksın. Tamam mı? Tani günde 1 tane test yaptığın için kaçırmışsın saati gibi geldi bana. Şimdi sonbaharda olduğumuz için aynı gün akşam 18'de yaptığında çok koyu olacaktı belki. Benimki öğlen silik iken tam yumurtlayacağı akşam çok koyu çizgi oldu. Ertesi gün öğlen yine silik çizgi oldu. Ben 10. gün teste başladım. 12. gün hem öğlen hem akşam hala çizgi silikti. 12. gün ilişki oldu. Yıkanmadım, yattım direk. 13. gün öğlen silikti, akşam testi yaptım duşa girdim, bir de baktım ki çizgi kopkoyu oldu. Fakat o gün ilişki olmadı. Ertesi gün 14. gün öğlen yine silikti. 14. gün akşam da silikti. 14. gün akşam da garanti olsun diye ilişki oldu, yine duşumu ertesi sabah aldım. Öyle hamile kaldım. Bu taktiği ben de buradaki bir kızdan öğrenmiştim. Kopkoyu olduğu günden 24 saat önce ve 24 saat sonra ilişki olmuş ve hamile kalmış. Benim de öyle oldu. Tutmasaydı bir sonraki ay 13. gün ilişkiye girecektim, çünkü o gün akşam kopkoyuydu. Sizinkilerin hepsi silik canım. Aynı kontrol çizgisi gibi kopkoyu oluyor yumurtlama zamanı gelince.