- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Nilay ucan
-
Canım pozitif gördükten sonra yumurtlama olacak sonra çatlamayı bekleyeceksin ondan sonra 14 gün sayacaksın gebelik test içinHanımlar ovulasyon testi yaptım ilk gün silik çizgi çıktı ikinci gün iki çizgi çıktı sol tarafımda da ağrı var sizce yumurta çatlamış olabilir mi hamilelik testi ne zaman yapmalıyım
Hanımlar ovulasyon testi yaptım ilk gün silik çizgi çıktı ikinci gün iki çizgi çıktı sol tarafımda da ağrı var sizce yumurta çatlamış olabilir mi hamilelik testi ne zaman yapmalıyım
günaydın öncelikleçift çizgiyi gördüğün zaman yumurtlama olmuş oluyor. Mesela örnek. Ben ocağın 14 yapmaya başladım. 20ocakta yumurtlama gördüm. 21-22 ocak değerlendirdim. Sonra o testin silik çıkması gerekiyor tekrar yani çift çizgi de yumurtlama görüyoruz 2 gün değerlendiriyoruz 3. Gün tekrar yapıyoruz silik olana kadar çizgi iyice silikleşiyorsa da çatlama oldu demektir. O günden sonra başka test yapmana gerek yok. Benim catlamadan sonra bugün 9. Günüm çok heyecanlıyım bekliyorum evde test yapıcam 10. Günde de çıkan var 11.-12.-13. de ama Garanti olsun diyorsan 14. Gün yap
Canım selam vaktin olursa bunuda yorumlarmısınCanım pozitif gördükten sonra yumurtlama olacak sonra çatlamayı bekleyeceksin ondan sonra 14 gün sayacaksın gebelik test için
Ovülasyın testi mi bu canım yumurtlama yok daha t çizgisi c ile aynı koyulukta olması gerekCanım selam vaktin olursa bunuda yorumlarmısın
tamam canım teşekkür ederim evet ovülasyon testi biraz bulanık çekmişim ama ikiside koyuydu. ertesi silik çıktı denemeye devam ediyorum testi :)Ovülasyın testi mi bu canım yumurtlama yok daha t çizgisi c ile aynı koyulukta olması gerek
Adetten kac gun sonra yaptiniz acabaHanımlar ovulasyon testi yaptım ilk gün silik çizgi çıktı ikinci gün iki çizgi çıktı sol tarafımda da ağrı var sizce yumurta çatlamış olabilir mi hamilelik testi ne zaman yapmalıyım
2 gün sonraAdetten kac gun sonra yaptiniz acaba
MasaAllah demek sizin catlama hemen gerceklesiyor hakkinizda hayirlisi olsun2 gün sonra