Ovülasyon Testi

busrask35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
28
14
3
30
Herkese merhaba,bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım 18-19 nisan pik gördüm daha sonra tekrar silikleşti.Döngüm 35 gün.Şuan devam ediyorum ovülasyon testine sanki tekrar koyulaşmaya başladı bakabilir misiniz ? Bu neden olur 2 kere mi yumurta oluşucak?

Eklentiler

• E8DF8A3A-1BC9-4E3B-8B57-25DE1ECD75C9.webp
    18 KB · Görüntüleme: 106
  • DCB5F641-1750-4806-810D-DB75476E21DC.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 101
cevabını bulabildiniz mi?bende testi kullanıyorum döngüm 45 gün..testte 16.gün net görüntü yakaladım bikaç gün sonra silikleşince bıraktım testi tekrar koyulaşır mı acaba? Yani 1 ayda birden fazla yumurtlama olurmu

Tekrar yumurtlma da olabilir gebelikte olabilir canım bı gebelik testi yap istersen negatif ise tekrar yumurtlma olabilirsin ben hemen hemen her ay iki yumurtlamam oluyor doktora da gittim oda onayladı geçen ay bu ay iki yumurtlaman olmuş diye

Merhaba bu ay adetimin 3.gününden itibaren femara kullandım günde 2 adet. 5 mayısta son ilaçları aldım doktorum gel demişti 10 mayısta gitmedim. Ovülasyon testi yapmaya başladım da bi anlam veremedim resimlerini atıyorum değerlendirebilir miyiz? Bunlar 9-10 mayısta yapılanlar 11-12de birer tane yaptım ve silik çıktı. İlk resimler 9-10 mayıs sonuncusu ise 11 mayıs yani dün yaptığım test

Eklentiler

• IMG_3193.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3149.webp
    28 KB · Görüntüleme: 50
Canm ikinci yaptığın testte sanki yumurtlma olmuş gibi

kimse yok mu ???
Yada testten bı gün önce de ovuslasyon görmüş olablrsin çünkü ilk testlerin koyu sonra siliklesme olmuş yumurtlamafan 1 hafta sonrasında doktora git o sana söylet yumurtlma olmuş mu olmamış mı ultrason da ama keşke doktor gel dediğinde gitseydin belki iğne veya başka ilaç verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…