- 20 Eylül 2023
- 74
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi merve metin
-
Her günü değerlendirdim bakalım inşallah güzel sonuç alırım dün akşam da yaptım dün akşam ki daha açıktı bakalım silik çıkana kadar yap dediler15 catlamis degrrlendir
İkisi de aynı koyulukta olması gerekiyorMerhaba kızlar ben ilk defa bu ay ovülasyon testi yapmaya başladım testte bi koyu çizgi çıkıyor bi silik çizgi çıkıyor anlam veremedim yardımcı olur musunuz acaba
Merhaba ben de yeni yeni kullanmaya başladım sayılır. Çatlama olmuş mu acaba? Şimdiden çok teşekkürlerİkisi de aynı koyulukta olması gerekiyor
Evet olmuş dün çatlamışMerhaba ben de yeni yeni kullanmaya başladım sayılır. Çatlama olmuş mu acaba? Şimdiden çok teşekkürler
Canım diğer yaptıkların da var mı? Ama sanki çok koyu gelmedi bana. Kendi testlerimden yola çıkarak söylüyorumBenim ovulasyon testine bakarmisiniz kizlarr 13.gun diğer yaptıklarım daha silikti
Evet var ama yarın markasindan galiba zaten dahada koyulasmiyor atayım resim bak cnmCanım diğer yaptıkların da var mı? Ama sanki çok koyu gelmedi bana. Kendi testlerimden yola çıkarak söylüyorum
Yumurtlama başlıyor diye biliyorum canım. Yarın koyu olursa pik olmuşturEn alttaki son yaptığım bugun
Hiç bişey anlamadım ki ben ilk defa kullanıyorum bugün sabah yaptigim ikiside aynı renkti az önce yaptım resimde en alttaki silik çıktı çatlamışmidir yani aynı günde çatlıyor mu kafam karıştıYumurtlama başlıyor diye biliyorum canım. Yarın koyu olursa pik olmuştur
Nur hanımcığım yardıma gelEn alttan ikitane olanı bugün yaptım sabah ikiside aynı renkti az önce yaptığım silik çıktı
Pik olmuş dimiiii bugün yapmıştım en alttaki testNur hanımcığım yardıma gel
Evet olmuş dün çatlamış
merhaba ben de sormak istiyorum bugün yumurtlama günü mü15 catlamis degrrlendir
Hayır canım değil. T çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyo. Test yapmaya devam et.Merhaba yumurtlama günü mü bugün bakabilir misiniz ilk defa bu ay kullandım testi
Henüz olmamışMerhaba yumurtlama günü mü bugün bakabilir misiniz ilk defa bu ay kullandım testi
Olmuş 3 gün degerlendirPik olmuş dimiiii bugün yapmıştım en alttaki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?