B bahar tas Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 7 1 1 32 1 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar tas #1 Kızlar adet günüm gecikti ovülasyon testi denedim çift çizgi çıktı yorumlayabilecek biri var mı acaba ? Eklentiler IMG-20231101-WA0047.webp 10,8 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar adet günüm gecikti ovülasyon testi denedim çift çizgi çıktı yorumlayabilecek biri var mı acaba ?
G gizem_nr Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2023 24 2 1 23 9 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bahar tas #2 bahar tas .!.: Kızlar adet günüm gecikti ovülasyon testi denedim çift çizgi çıktı yorumlayabilecek biri var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... belki ikinci yumurtlama günü olabilir gebelik testi yapmanızda fayda var. Ve adet yaklaşınca da böyle çıkıyormuş bi yorumda okumuştum
bahar tas .!.: Kızlar adet günüm gecikti ovülasyon testi denedim çift çizgi çıktı yorumlayabilecek biri var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... belki ikinci yumurtlama günü olabilir gebelik testi yapmanızda fayda var. Ve adet yaklaşınca da böyle çıkıyormuş bi yorumda okumuştum