Yani 6 gündür yapıyorum testi demek istiyorum t çizgisi hala silik çıkıyor6.günden kastınız nedir adet bitiminden sonraki 6 mı? Bat'tan 14 gün geriye sayın genelde o gün olur, yani 38 günse döngünüz 24.günde yumurtlama yaşarsınız
Yani 6 gündür yapıyorum testi demek istiyorum t çizgisi hala silik çıkıyor
Çok normal daha erken çünkü :)Bu şekilde testim
Yani Ocak 10 gibi oluyor o zaman değil mi yumurtlamam çünkü 17aralik adetimin ilk günü yumurtlamam var yani henüz ben yanlış hesaplama mi yapmisimÇok normal daha erken çünkü :)
Aynen eğer 38 günse bu ayki döngünüz Ocak 10 civarı olur gibi. Ama siz devam edin her gün yapmaya, telaş yapmayın sadece çat diye koyulaşıyor zatenYani Ocak 10 gibi oluyor o zaman değil mi yumurtlamam çünkü 17aralik adetimin ilk günü yumurtlamam var yani henüz ben yanlış hesaplama mi yapmisim
Peki normalde yumurtlama olmasa bile bu ikinci silik çizgi hep var mı yoksa ilk kez testi uyguluyorum da hiç bilgim yokAynen eğer 38 günse bu ayki döngünüz Ocak 10 civarı olur gibi. Ama siz devam edin her gün yapmaya, telaş yapmayın sadece çat diye koyulaşıyor zaten
Lh hormonu vücutta hep var dalgalanıyor gün içinde de. Düzeyi düşük olunca silik olur yumurtlama dönemi lh yükseldiği için ovülasyonda da koyulaşır.Peki normalde yumurtlama olmasa bile bu ikinci silik çizgi hep var mı yoksa ilk kez testi uyguluyorum da hiç bilgim yok
12 günden sonra mı bu şekilde çıktı sizinLh hormonu vücutta hep var dalgalanıyor gün içinde de. Düzeyi düşük olunca silik olur yumurtlama dönemi lh yükseldiği için ovülasyonda da koyulaşır. Eki Görüntüle 3360907 Eki Görüntüle 3360908
Benimkinde de mesela çizgi yok denecek gibiydi, çat diye alttaki gibi oldu sonra.
14'te çıktı benim aradaki 2 günü çekmemişim. 28 günde 1 oluyorum tam ortasında pik oldu12 günden sonra mı bu şekilde çıktı sizin
İnşallah o bereketli zaman size uğur getirir de gebelik olur şimdiden bol şanslar14'te çıktı benim aradaki 2 günü çekmemişim. 28 günde 1 oluyorum tam ortasında pik oldu
Bu 3 ay öncesinin, ondan sonra denemedim ovülasyon strese soktu beniİnşallah o bereketli zaman size uğur getirir de gebelik olur şimdiden bol şanslar
Gebe kalmadınız mı?Bu 3 ay öncesinin, ondan sonra denemedim ovülasyon strese soktu beniinşallah, sizin de iyi haberlerinizi duyarız umarım
Yok bu testi doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay denedim. Sonraki ay deneme olmadı hiç, sonraki ay gebelik olmadı, bu ayı bekliyoruz bakalım hiç belirti olmadığı için yine umudum yokGebe kalmadınız mı?
İnşallah sizinde gönlünüzce olur herşey
İnşallahYok bu testi doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay denedim. Sonraki ay deneme olmadı hiç, sonraki ay gebelik olmadı, bu ayı bekliyoruz bakalım hiç belirti olmadığı için yine umudum yokhayırlısı yine
Hesaplamayı nasıl yaptınız benimkinede bakar mısınız 11 aralıkta adet oldum 17 simde bitti döngüm 30 benim kaçında yumırtalama görmem lazımdı yaniAynen eğer 38 günse bu ayki döngünüz Ocak 10 civarı olur gibi. Ama siz devam edin her gün yapmaya, telaş yapmayın sadece çat diye koyulaşıyor zaten
Normalde 30 günde bir mı oluyorsunuz adetHesaplamayı nasıl yaptınız benimkinede bakar mısınız 11 aralıkta adet oldum 17 simde bitti döngüm 30 benim kaçında yumırtalama görmem lazımdı yani
Benim 11 testte yeni yeni pozitif görüyorum adeti düzensiz olan insanlarda döllenme geç olabiliyorHesaplamayı nasıl yaptınız benimkinede bakar mısınız 11 aralıkta adet oldum 17 simde bitti döngüm 30 benim kaçında yumırtalama görmem lazımdı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?