Ovulasyon testi

Birsey daha soracağım size ben adet bitiminden itibaren her günü degerlendirdim adettime 14 gün var test yaptım çıkmadı beklemek mi lazım yoksa zaten olsa cikarmiydy
Yumurtan çatladıktan sonra 7-10 gün içinde kanda çıkıyor. Siz pazar günü reglime 17 gün var demişsiniz. Eğer düzenli ise adetleriniz bugün yani çarşamba yumurtlayacaksınız diye düşünüyorum. Doktorlar da her gün ilişkiden ziyade gün aşırıyı öneriyor. Bir gün dolu bir gün boş.

Gün aşırı olmuyor maalesef eşim sabah 7 de çıkıp akşam 5 te geliyor sadece 2 kez değerlendirme ypiyorjm

Birsey daha soracağım size ben adet bitiminden itibaren her günü degerlendirdim adettime 14 gün var test yaptım çıkmadı beklemek mi lazım yoksa zaten olsa cikarmiydi
Hamilelik için mi soruyorsun canım anlayamadım? Hamilelik için soruyorsan eğer adet gecikmenden 7-10 gün sonra idrar testinde çıkar hatta bazen geç döllenmeden dolayı dahada sonra pozitif çıkabiliyor.

Hamilelik için mi soruyorsun canım anlayamadım? Hamilelik için soruyorsan eğer adet gecikmenden 7-10 gün sonra idrar testinde çıkar hatta bazen geç döllenmeden dolayı dahada sonra pozitif çıkabiliyor.
Hamilelik için adetime 2 hafta var bugün test yaptım negatif

Hamilelik için adetime 2 hafta var bugün test yaptım negatif
Adetin gecikince 7-10 gün sonra yapman gerekir idrar testini daha net sonuç almak için ama bazen adetten bir kaç gün önce ya da adet günü test yapanlarda pozitif görebiliyor ama kişiye göre değişir tabi döllenme zamanına bağlı.Sağlıklı sonuç için adetini bekle derim

Hamilelik için adetime 2 hafta var bugün test yaptım nega
Teşekkür ediyorum

Kızlar ben de çok yeniyim bana da yardımcı olur musunuz ben bugün ovulasyon testi aldım aklıma takılan şu köyü olduğunu görünce mı ilişkiye başlayacaz yoksa koyu dan sonra silikleşince mi

Kızlar ben de çok yeniyim bana da yardımcı olur musunuz ben bugün ovulasyon testi aldım aklıma takılan şu köyü olduğunu görünce mı ilişkiye başlayacaz yoksa koyu dan sonra silikleşince mi
Koyu çizgi olduğunda yumurtladığını gösterir koyu olduğu günüde değerlendir silik oluncada değerlendir canım.Hatta doktorlar adet bitiminden sonra gün aşırı değerlendirin diyorlar.

Koyu çizgi olduğunda yumurtladığını gösterir koyu olduğu günüde değerlendir silik oluncada değerlendir canım.Hatta doktorlar adet bitiminden sonra gün aşırı değerlendirin diyorlar.
Teşekkür ederim canım bu ay doktora gitmeden böyle deniycem inşallah işe yarar

Teşekkür ederim canım bu ay doktora gitmeden böyle deniycem inşallah işe yarar
Rica ederim canım inşallah Bu ay bende ovülasyon testi yaptım ama aynı zamanda gün aşırı değerlendirdik.Ovülasyonda tam pik göremedim çizgi 8 gündür orta koyulukta çıkıyor siliğe dönmedi bakalım 10 gün var adet günüme hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

Canım silik olunca çatlatma olmuş oluyor demi. Umarım hayırlısı canım inşallah adet olmazsın

1 Gün arayla gün içerisinde diyorlar ama eşler çalıştığı için pek mümkün değil ben akşamları değerlendiriyorum ovulasyon testini bıraktım çünkü cift çizgi görünce oluyor gibi hissediyorum bakalım bu ay olacak mi

Bende bu ay düşünmek istemiyorum ama ovulasyon testiyle pek mümkün olmuyor heralde. Umarım bu ay olur ya

Bende bu ay düşünmek istemiyorum ama ovulasyon testiyle pek mümkün olmuyor heralde. Umarım bu ay olur ya
Rabbım gönlüne göre versin birsey diyeceğim özür dileyerek iliski esnasında beyaz nokta gibi şeyler sizde de oluyorum özür dileyerek soruyorum çünkü araştırdım bulamadim

Rabbım gönlüne göre versin birsey diyeceğim özür dileyerek iliski esnasında beyaz nokta gibi şeyler sizde de oluyorum özür dileyerek soruyorum çünkü araştırdım bulamadim
Nasıl bir şey canım anlamadım. Genital de mi. Oysa bende de oluyor. Ben enfeksiyon sanıyordum ama bilmiyorum tabi belki de başka bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…