Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu pik yapmış yani yumurtlama mutlaka değerlendir ertesi günü tekrar yap test ve ona göre sonraki gün yada iki gün üst üste değerlendirinmerhabalar ilk kez ovulasyon testi yapıyorm. Adetimin bitişinin 5.günü ve 5. Gündei lk testi yaptım böyle çıktı nasıl yorumlamalıyım bilen birileri yardımcı olabilir mi?![]()
İLK defa yaptım sanırım testi yapmaya geç başlamışım. Umarım yumurtlamayı kaçırmamışımdır gebe kalmadıkça stres oluyorumBence bu pik yapmış yani yumurtlama mutlaka değerlendir ertesi günü tekrar yap test ve ona göre sonraki gün yada iki gün üst üste değerlendirin
Bugün değerlendir canım mutlaka yarın aynı saate tekrar sıvıyı kesip öyle idrar testi yap ve yine koyu çıkarsa tekrar değerlendirin eğer eşinde sperm sorunu varsa bi gün boş bi gün dolu olarak devam etmeli ilişki eğer sorun yoksa iki gün üst üste değerlendirilmeli stresse girmeİLK defa yaptım sanırım testi yapmaya geç başlamışım. Umarım yumurtlamayı kaçırmamışımdır gebe kalmadıkça stres oluyorumteşekkür ederim
bunu değerlendirmelisin ben pik yaptığından eminim bu gece ve salı gecesi korunmasız ilişkiye gir. herhangi bir ilaç kullanma ilişkiden sonra da sağa veya sola dön uzan minimum yarım saat sonra bana teşekkür edersinmerhabalar ilk kez ovulasyon testi yapıyorm. Adetimin bitişinin 5.günü ve 5. Gündei lk testi yaptım böyle çıktı nasıl yorumlamalıyım bilen birileri yardımcı olabilir mi?![]()
eğer çatlamayı kaçırmış olsaydın çizgi soluk çıkardıİLK defa yaptım sanırım testi yapmaya geç başlamışım. Umarım yumurtlamayı kaçırmamışımdır gebe kalmadıkça stres oluyorumteşekkür ederim
bunu değerlendirmelisin ben pik yaptığından eminim bu gece ve salı gecesi korunmasız ilişkiye gir. herhangi bir ilaç kullanma ilişkiden sonra da sağa veya sola dön uzan minimum yarım saat sonra bana teşekkür edersin
İnşallah.bunu değerlendirmelisin ben pik yaptığından eminim bu gece ve salı gecesi korunmasız ilişkiye gir. herhangi bir ilaç kullanma ilişkiden sonra da sağa veya sola dön uzan minimum yarım saat sonra bana teşekkür edersin
Testi denemeye devam ettiniz mi?Arkadaşlar merhaba benimde bugün adet başından itibaren 11.günüm ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Normalde 30 günde bir adet olurum. Test çift çizgi yumurtlama mı oluyor ?
Canım testin pik. Bugün dahil önümüzdeki 3 günü iyi değerlendir. Testi yapmaya devam et silikleşmeye başladığı an yumurtanın çatladığı gün. O günü değerlendirmerhabalar ilk kez ovulasyon testi yapıyorm. Adetimin bitişinin 5.günü ve 5. Gündei lk testi yaptım böyle çıktı nasıl yorumlamalıyım bilen birileri yardımcı olabilir mi?![]()
Evet bi iki güne silikleşti ama dün tekrar çift çizgi çıktıTesti denemeye devam ettiniz mi?
Sanki dün akşam yumurtlama olmuş bugün silikleşmiş yumurta çatlamış gibi yorumladım ben. Sen bence bugünü değerlendir canım. Kendi düzenini daha iyi bilirsin genelde adetinde sarkmalar oluyorsa geç yumurtlama olmuş olabilirKizlar dünden beri yaptığım testler bunlar. En sağdaki en son bu sabah yaptığım.ondan önceki dün akşam ve onun yanındaki de dün sabah . Sırayla koydum. Pcosum var adetim 6 gün geçti. Bu normal mi geç yumurtlama mi sizce lütfen yorumlar mısınız?
Evet kuzum ya pcodan dolayı çok düzenli değil adetim. Ama her ay olurum genelde. 4 ay önce düşük yaptım ilk hamileliğimdi. Ondan sonra düzen bozuldu kürtaj sonrası ilk adetim 40 gün sonra geldi ama doktor normal kürtajdan sonra dedi. Adet olmadım 6 gün geçti. Gebelik testleri de negatif çıkıyor. Eğer gebelik yoksa adet olayım da 3. Günü tedavim başlayacak ama o da yok o da yok anlamadım gittiSanki dün akşam yumurtlama olmuş bugün silikleşmiş yumurta çatlamış gibi yorumladım ben. Sen bence bugünü değerlendir canım. Kendi düzenini daha iyi bilirsin genelde adetinde sarkmalar oluyorsa geç yumurtlama olmuş olabilir
Benim de ilk gebeliğim kalbi atmadığı için kürtajla sonlandı ve kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi olmuştum. Bu normal merak etme canım. Eğer geç yumurtlama olmuşsa gebelik zaten henüz olmamıştır belki bu yumurtlamayı değerlendirdiğinde gebe kalırsın ya da bu ara yumurtlaman olmuşsa 2 hafta sonra adet olursun. İnşallah her şey gönlünce olur. İçimizi ferah tutup dua edelim bolcaEvet kuzum ya pcodan dolayı çok düzenli değil adetim. Ama her ay olurum genelde. 4 ay önce düşük yaptım ilk hamileliğimdi. Ondan sonra düzen bozuldu kürtaj sonrası ilk adetim 40 gün sonra geldi ama doktor normal kürtajdan sonra dedi. Adet olmadım 6 gün geçti. Gebelik testleri de negatif çıkıyor. Eğer gebelik yoksa adet olayım da 3. Günü tedavim başlayacak ama o da yok o da yok anlamadım gitti![]()
Teşekkür ederim canım evet beklemekten başka çare yok zaten ama kafam çok karıştı sadece.bununla yatıp bununla kalkıyorum beklemek çok zor.allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de ilk gebeliğim kalbi atmadığı için kürtajla sonlandı ve kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi olmuştum. Bu normal merak etme canım. Eğer geç yumurtlama olmuşsa gebelik zaten henüz olmamıştır belki bu yumurtlamayı değerlendirdiğinde gebe kalırsın ya da bu ara yumurtlaman olmuşsa 2 hafta sonra adet olursun. İnşallah her şey gönlünce olur. İçimizi ferah tutup dua edelim bolca![]()