- 24 Kasım 2023
- 388
- 54
- 18
- 28
21,22,23 değerlendirdim bugünde değerlendirim bari yarın eşim göreve gidecek eğer yarın silikleşir yani çatlarsa değerlendiremem o zaman sorun olur mu acabaPik olmuş silikleşinceye kadar devam edin ilişkiye inşallah tutar :)
Ve göğüslerim irileşip hassaslaşmaya başladı kasıklarımda da ağrı var sanırım yumurta yarın çatlayacak şimdilik büyüyorPik olmuş silikleşinceye kadar devam edin ilişkiye inşallah tutar :)
Hadi ya tüh bugünü değerlendirmeniz önemli21,22,23 değerlendirdim bugünde değerlendirim bari yarın eşim göreve gidecek eğer yarın silikleşir yani çatlarsa değerlendiremem o zaman sorun olur mu acaba
Bugünü değerlendirim dediğin gibi birde spermler kaç saat kalıyordu canlı olarak onu öğrenmek lazımHadi ya tüh bugünü değerlendirmeniz önemli
72 saat olacağı varsa olur sıkma canınıBugünü değerlendirim dediğin gibi birde spermler kaç saat kalıyordu canlı olarak onu öğrenmek lazım
Doğru söylüyorsun çok düşünmemek lazım72 saat olacağı varsa olur sıkma canını
Ben 2 senedir uğraştığım için artıkDoğru söylüyorsun çok düşünmemek lazım
Merhabalar sizi tekrardan rahatsız ediyorum kaç gündür hep silik çizgiydi testim şimdi ise böyle çıkmış bakabilir misinizUmutsuz olma bende de pco görünümü var ama yumurtlama görüyorum :)
Estağfurullah ne demekMerhabalar sizi tekrardan rahatsız ediyorum kaç gündür hep silik çizgiydi testim şimdi ise böyle çıkmış bakabilir misinizEki Görüntüle 3411457
Bende tekrar yapmayı düşündüğüm için iki saat sıvı alınımını kestim şuan böyle çıktı dediğiniz gibi test bozuktu büyük ihtimal yinede siz bi bakınEstağfurullah ne demektest biraz bozuk gibi ama kötü gibi geldi tekrarlayabilir misiniz akşam testi
Estağfurullah ne demektest biraz bozuk gibi ama kötü gibi geldi tekrarlayabilir misiniz akşam testi
koyu olmaya başlamış yakın zamanda o ilk çizgi gibi olur
Aradan 10 dakika geçince ikisi de kıpkırmızı oldu amakoyu olmaya başlamış yakın zamanda o ilk çizgi gibi olur
Bende doğru mu diye baktım gebeliğimi öğrendiğimde evet ovülasyon testi resmen c den de kötü oluyor gebelikteAradan 10 dakika geçince ikisi de kıpkırmızı oldu amaiçimde garip bir umut var ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenen çok düzenli şekilde devam edicem umarım hep böyle kıpkırmızı olur iki çizgi .size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Rabbim gönlünüze göre versin
Bende doğru mu diye baktım gebeliğimi öğrendiğimde evet ovülasyon testi resmen c den de kötü oluyor gebelikte
Şuan dediğiniz gibi c den de koyu çıktıBende doğru mu diye baktım gebeliğimi öğrendiğimde evet ovülasyon testi resmen c den de kötü oluyor gebelikte
Aynen olmuş bu seferŞuan dediğiniz gibi c den de koyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?