Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, dün ovulasyon testimin pik günüydü, bugün zar zor seçiliyor T çizgisi, saat 14 de yapiyorum testlerimi , yarin evde olmayacağım nobetteyim, ne yapmam gerekiyor
Merhaba, dün ovulasyon testimin pik günüydü, bugün zar zor seçiliyor T çizgisi, saat 14 de yapiyorum testlerimi , yarin evde olmayacağım nobetteyim, ne yapmam gerekiyor
Birşey daha sormak istiyorum, dün saat 14 de cizgim net cikmisti az once tekrar test yaptim T cizgisi hala silik gözüküyor yok olmamis, yumurta catlamis mi?
Birşey daha sormak istiyorum, dün saat 14 de cizgim net cikmisti az once tekrar test yaptim T cizgisi hala silik gözüküyor yok olmamis, yumurta catlamis mi?
Kızlar merhaba 17 ve 18 eylülü degerlendirdik ama sanki tekrar pik gorucek gibiyim 2. Çizgi belirgin olmaya başladı mümkün mü boyle sey Eki Görüntüle 3481717