- 4 Nisan 2024
- 299
- 101
- Konu Sahibi edadiyebirisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz yumurtlama olmamış canım test yapmaya devam et bir kaç güne olurMerhabalar ovülasyon testim böyle çıktı bugün yaptığım yazısız olan yani 10. Gün sizce yumurtlama görür müyüm?Eki Görüntüle 3473268
Eki Görüntüle 3473267
Bakar mısınız lütfen ??Merhabalar ovülasyon testim böyle çıktı bugün yaptığım yazısız olan yani 10. Gün sizce yumurtlama görür müyüm?Eki Görüntüle 3473268
Eki Görüntüle 3473267
henüz pik olmamış C kısmınındaki gibi T çizgiside koyulaşması gerekiyor 13,ve 14 .güne pik olur merak etmeBakar mısınız lütfen ??
henüz pik olmamış C kısmınındaki gibi T çizgiside koyulaşması gerekiyor 13,ve 14 .güne pik olur merak etme
Olur inşallahhenüz pik olmamış C kısmınındaki gibi T çizgiside koyulaşması gerekiyor 13,ve 14 .güne pik olur merak etme
gördüm genelde 14. Gün tam pik olur 2 .çizgi de kırmızı olucak sabır et sen paylaş bakarız yine merak etmeBugün de böyleydi
Tamam çok teşekkür ederimgördüm genelde 14. Gün tam pik olur 2 .çizgi de kırmızı olucak sabır et sen paylaş bakarız yine merak etme
Benimde testlerim hep böyle çıkıyor ama yumurtlama biteli 6-7 gün oldu normalde. Daha önceki aylarda hep silik olurdu bir gğn koyu olur ertesi gün silik olur bir sonraki gün de kaybolurduMerhabalar ovülasyon testim böyle çıktı bugün yaptığım yazısız olan yani 10. Gün sizce yumurtlama görür müyüm?Eki Görüntüle 3473268
Eki Görüntüle 3473267
Canım hamile olabilir misin ya da değerlerin yüksek olabilirBenimde testlerim hep böyle çıkıyor ama yumurtlama biteli 6-7 gün oldu normalde. Daha önceki aylarda hep silik olurdu bir gğn koyu olur ertesi gün silik olur bir sonraki gün de kaybolurdu
Adetime 8 gün kaldı varsa bile belli olmaz diye düşünüyorum canım ama inşallahCanım hamile olabilir misin ya da değerlerin yüksek olabilir
Erken gebelik testi yapabilirsin onlar 2-3 gün kala gösteriyor sanırımAdetime 8 gün kaldı varsa bile belli olmaz diye düşünüyorum canım ama inşallah
Bu testlere göre henüz yumurtlama gerçekleşmemiş oluyor. Şuan testleriniz nasılMerhaba hanımlar testime bakarmısınız henüz pik değil sanırım olmaya yakın gibi ? Adet bitiminin 17. Günündeyim ( iki saat sıvı almıyorum ve genelde hepsini öğleden sonra 3-4 arası yaptım)
En son ki pembe kapak ardımedi ve peçete de ki innovita testi bugün yaptım. Artımedin elimde son bir testi kalmıştı o sırada Kargom gelince innovitayıda denemek istedim.
Dün geceden beri hafif bel agrım var diğer günlere göre ikinci çizgi dün ve bugün bir tık daha koyu yumurtlamaya yakın mı oluyor ? İlk ovulasyon testi denemem teşekkürler
Daha silik halde ama dün kremsi beyaz yogun akıntım oldu bir defalık bu yumurta çatlamış anlamına mı geliyor acabaBu testlere göre henüz yumurtlama gerçekleşmemiş oluyor. Şuan testleriniz nasıl
Testte yumurtlama gözüktü müDaha silik halde ama dün kremsi beyaz yogun akıntım oldu bir defalık bu yumurta çatlamış anlamına mı geliyor acaba
Hala yapıyorum tam net kırmızılık göremedim ama gögüs hassasiyetim bel ve kasık agrım ve bacaklarıma kramp giriyor. Eylülün 4 ünde hafiften başladı son iki gündür çok daha yogun şekilde devam ediyor regli tarihin 14 eylülTestte yumurtlama gözüktü mü
Olsaydı testte gözükürdü bence ama hevesini kırmak istemem inşallah olmuştur bende de daha birşey yokHala yapıyorum tam net kırmızılık göremedim ama gögüs hassasiyetim bel ve kasık agrım ve bacaklarıma kramp giriyor. Eylülün 4 ünde hafiften başladı son iki gündür çok daha yogun şekilde devam ediyor regli tarihin 14 eylül