Ovulasyon testi

Yok yapmıcam canım ya her ay hep erkenden yapıyodum hep hüsran totem yaptım yarın da hasta olmazsam çarşamba hastaneye gidecem
Hadi o zaman güzel bir kan haberiyle gel bende kan vermeye korkuyorum kuzum Perşembe günü adet günüm o gün veriyim diyorum

Selam benim testimide yorumlar mısınız en üstte ki pik sayılır mı onu dün öğleden sonra yapmıştım, 2. Olanıda dün gece yaptım en altta ki de bu sabaha ait ayrıca dün çok fazla bel kasık ağrım oldu , sizinde umarım olumlu sonuçlanır süreciniz

Hadi o zaman güzel bir kan haberiyle gel bende kan vermeye korkuyorum kuzum Perşembe günü adet günüm o gün veriyim diyorum
İnşallah canım sen korkma ne de olsa net senin gebelik var benimki belli değil hamilelik de olabilir reglmde gecikmiş olabilir

Selam canım koyulaşmış ama pik değil maalesef pik olmadan çatlamış ihtimaller dahilinde konuşuyorum tabi kesin bilemeyiz yine de değerlendirilebilirdi

kızlar bana yardımcı olurmusunuz dün ben pink gördüm ama ilişki olmadı bu gün değerlendiricem doğrusu ne şekilde dün ve bu gün ki testlerimde bu şekilde

Eklentiler

• 69FA2890-434E-481C-823C-D3AC92C64133.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 15
  • C8FC495D-5155-4828-BE7F-825016150150.webp
    40 KB · Görüntüleme: 15
merhaba sizce adetten kaç gün önce test yapmalıyım bu ay biraz heyecanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…