- 23 Mart 2024
- 216
- 133
- 23
- 26
Okuduklarım hep çift çizgiyi görünce üç gün değerlendirme yönünde ama çatlama günü asıl önemli diyen de var yumurtlama günü tek ilişki olan da var benim de kafam karıstı açıkçası üçüncü gün nöbetteydim olsaydım o gün de değerlendirecektim ama olmadı nasip bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu geçen yıl mart ayında sonra bidaha gebelik oluşmadı maalesefBu konuyu bende merak ediyorum pco var bende ve 28 günde yumurtlanma gördüm dün yani 2 ocakta eşim evde olmadığı için kaçırmış mı oldum yoksa önemli olan çatlama mı ? Bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ?
Benimde bir oğlum var kendiliğinden oldu ama 2,5 yıldır korunmuyoruz 2ci çocuğumuzu istiyoruz sebebsiz olmuyor Allah gönlünüze göre versin inşAllahOkuduklarım hep çift çizgiyi görünce üç gün değerlendirme yönünde ama çatlama günü asıl önemli diyen de var yumurtlama günü tek ilişki olan da var benim de kafam karıstı açıkçası üçüncü gün nöbetteydim olsaydım o gün de değerlendirecektim ama olmadı nasip bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu geçen yıl mart ayında sonra bidaha gebelik oluşmadı maalesefkimyasal da şansa denk gelmisti
Yarınki test önemli
Bence bugün tam pik olmamış yarınki testleri atın yine konuşuruz
Başka da test kalmadı elimde ama bugün sabah değerlendirdim yumurtlama olduysa diyeEki Görüntüle 3530836 bugün de böyle çıktı
İdrara çok mu batırıyorsunuzBaşka da test kalmadı elimde ama bugün sabah değerlendirdim yumurtlama olduysa diye
Oraya kadar batırıyorum 5-10 saniye tutuyorumİdrara çok mu batırıyorsunuz
Max çizgisine kadar değil mi
Valla hiç bilmiyorum çünkü daha önce de başıma geldi bir sonuç alamadımMerhaba direk konuya dahil oldum ama bakabilir misiniz bu dalgalanma normal mı yoksa yumurtlamamı olmuş
Bak yumurtlama dediğimiz şey 14.gün olan.Oraya kadar batırıyorum 5-10 saniye tutuyorum
Valla hiç bilmiyorum çünkü daha önce de başıma geldi bir sonuç alamadım
Yani silikleşecek mesela attığım fotoğrafta ki gibi (önceden yaptığım test)Bak yumurtlama dediğimiz şey 14.gün olan.
Koyu çıkması yumurtlama demek değil
Silik çıkması yumurtlama demek
Evet ama bu silik çıkmadan önce bir önceki testin kopkoyu çıkması gerekiyor sana attığım resimdeki gibiYani silikleşecek mesela attığım fotoğrafta ki gibi (önceden yaptığım test)
Amin hepimizin insallahBenimde bir oğlum var kendiliğinden oldu ama 2,5 yıldır korunmuyoruz 2ci çocuğumuzu istiyoruz sebebsiz olmuyor Allah gönlünüze göre versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?