Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Çizginin de ilk çizgi koyuluğunda olması gerekiyor. Testi akşam bir daha yapın ya da yarın.Kızlar sizce durum nasıl
Işıkta daha net sanki2. Çizginin de ilk çizgi koyuluğunda olması gerekiyor. Testi akşam bir daha yapın ya da yarın.
Tam beklenen koyulukta değil ama akşama kadar koyulaşabilir bir daha deneyin.Işıkta daha net sanki
Geçen ayda böyle yaptım bu koyulukta kaldi sonradan yapamadım ama düzenli ilişki de olmayınca gebelik de olmadıTam beklenen koyulukta değil ama akşama kadar koyulaşabilir bir daha deneyin.
Gün aşırı deneyin mutlakaGeçen ayda böyle yaptım bu koyulukta kaldi sonradan yapamadım ama düzenli ilişki de olmayınca gebelik de olmadı
Birer gün arayla en iyisi değil miGün aşırı deneyin mutlaka
Gün aşırı bir gün ara ile demek zatenBirer gün arayla en iyisi değil mi
Şimdi tekrar test yaptım bakar mısınız bence çatlama olmuş silikleşmişGün aşırı bir gün ara ile demek zaten
Nasil sizce şimdi yaptım testiGün aşırı deneyin mutlaka
Sizce nasıl şuanTam beklenen koyulukta değil ama akşama kadar koyulaşabilir bir daha deneyin.
Çatlamış olabilir bugün değerlendirinSizce nasıl şuan
Değerlendirdik es geçmedik dün de DeğerlendirdikÇatlamış olabilir bugün değerlendirin
Umarım gebelik olur , şimdi takmamaya çalışın artıkDeğerlendirdik es geçmedik dün de Değerlendirdik