Ovulasyon testi

pinkflowerr88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
1
0
1
25
Kızlar merhaba burada yeniyim birsey sormak istiyorum ben ovulasyon testi yaptım 21 martta regl oldum bayram tatili nedeniyle ovulasyon testini yapamadım regl bitiminde. O yüzden 2 nisandan itibaren 5 gündür yapıyorum ama sanırım bu ay yumurtlama gününü kaçırmışım 3 nisanda yumurtlama olduğunu düşünüyorum ama o günü degerlendiremedik cizgi çok koyu olmadığı için yumurtlama olmadı sandım diğer günler de çizgi hep silik bu konuda fikri olan var mı sizce yumurtlama 3 nisan mi simdi fotoğrafı ekleyeceğim yardimci olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• 1000084052.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.
Eki Görüntüle 3646797

Eklentiler

• IMG_3670.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…