Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta çatlamışmı yoksa hiç yumurtlama olmamış mı? Gögüslerde hassasiyetim var kasık ağrısı da öyle bu testlerinde anlamadım son 2 tanesi başka markanın bugün çok silik çizgi gördüm bakarmısınjz
Yumurta çatlamışmı yoksa hiç yumurtlama olmamış mı? Gögüslerde hassasiyetim var kasık ağrısı da öyle bu testlerinde anlamadım son 2 tanesi başka markanın bugün çok silik çizgi gördüm bakarmısınjz
Aylarca deli gibi ovulasyon testi yaptım. Her seferinde silikti çizgi. Yumurtlamam olmuyor diye düşündüm hep. Açıkcası moralim de bozuldu. Sonraki ay da devam ettim. Yumurtlama günü olarak tahmin ettiğim günlerde de yaptım, yine silikti. 2 günde bir ilişki yaşadım. Ve hamile kaldım o ay. Yani evet koyu renk çizgi görünmesi gerek diyorlar ama ben onu görmeden yumurtlamışım. Moralinizi bozmayın. Doktorum hep 2 günde bir ilişki öneriyordu. Bu testlerle kafayı yemektense ona dikkat edin bence. Gönlünüze göre olsun inşallah.