Ovulasyon testi

seymos00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
33
5
1
26
Yumurta çatlamışmı yoksa hiç yumurtlama olmamış mı? Gögüslerde hassasiyetim var kasık ağrısı da öyle 😕 bu testlerinde anlamadım son 2 tanesi başka markanın bugün çok silik çizgi gördüm bakarmısınjz ☹️

Eklentiler

• IMG_20250515_074826.webp
    IMG_20250515_074826.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 44
Yumurta çatlamışmı yoksa hiç yumurtlama olmamış mı? Gögüslerde hassasiyetim var kasık ağrısı da öyle 😕 bu testlerinde anlamadım son 2 tanesi başka markanın bugün çok silik çizgi gördüm bakarmısınjz ☹️
Testlere göre pik olmamış

Pik olmamış görünüyor . Sıvı alımına dikkat ettiniz mi ? Bazılarında yumurtlama çok geç oluyor ya da her ay yumurtlama olmuyor ne yazık ki

Hangi marka test bu canım

Yumurtlama olmamış canım daha

Aylarca deli gibi ovulasyon testi yaptım. Her seferinde silikti çizgi. Yumurtlamam olmuyor diye düşündüm hep. Açıkcası moralim de bozuldu. Sonraki ay da devam ettim. Yumurtlama günü olarak tahmin ettiğim günlerde de yaptım, yine silikti. 2 günde bir ilişki yaşadım. Ve hamile kaldım o ay. Yani evet koyu renk çizgi görünmesi gerek diyorlar ama ben onu görmeden yumurtlamışım. Moralinizi bozmayın. Doktorum hep 2 günde bir ilişki öneriyordu. Bu testlerle kafayı yemektense ona dikkat edin bence. Gönlünüze göre olsun inşallah.

Back
X