Aynı saatte yapmaya devam et koyulasmis değerlendir derimMerhaba bu şimdi yaptığım ovulasyon testim 2. Çizgi ne anlama geliyor yumurtlamam yakın mıdır pcosluyum ilk defa yapıyorum bu ovulasyon testini adetlerim düzensiz 1 mayısta adet olmuştum bugün 16. Gün adetimin. sizce yumurtlamam yakın mıdır yardım lütfen
Teşekkür ederim yapmaya devam edicem inşallah 2 koyu cizgiyi görüp tutarAynı saatte yapmaya devam et koyulasmis değerlendir derim
Birşey daha sorucam 2. Koyu çizgiyi görünce mi değerlendirmeliyiz yoksa catlayınca mıAynı saatte yapmaya devam et koyulasmis değerlendir derim
2 koyu çizgi gördügünde değerlendir ertesi günde değerlendir bu geceyide atlama bence koyulaşma olmuş bende meraktan denedim benim 2 çizgi hiç öyle çok koyu olmadıBirşey daha sorucam 2. Koyu çizgiyi görünce mi değerlendirmeliyiz yoksa catlayınca mı
Anladım. Umarım yaptığım test bozuk değildir2 koyu çizgi gördügünde değerlendir ertesi günde değerlendir bu geceyide atlama bence koyulaşma olmuş bende meraktan denedim benim 2 çizgi hiç öyle çok koyu olmadı
Aynı saatte yapmaya devam et koyulasmis değerlendir derim
Merhaba ben pek anlamıyorum ilk defa meraktan denedim ama bende bukadar net çizgi çıkmadı sanki yumrtlama olmadı gibi bilmiyorum. Fakat bana göre sen 3 gündür yumrtlama evresindesin degerlendir inşallah tutar gönlünüzce olsun
Bide senin dün 18 sanki pik yapmış görsel öyle duruyor sen dün inşallah es geçmedin bugün de değerlendir yarın yine test yap siliklesinceye kadar devam et
Keşke degerlendireydin neyse olsun bugün de değerlendir zaten artık regl zamanına kadar gün aşırı en doğrusu inşallah olurEki Görüntüle 3594007
Dünü değerlendiremedik dün mü çatlamış acaba bugün mü 19 undaki testlerin biri sabah biri akşam. Bugünü değerlendirsek olur mu acaba
Eşim göreve gittiği için değerlendiremedim 17-18 de değerlendirmiştik 19 u değerlendiremedik maalesefKeşke degerlendireydin neyse olsun bugün de değerlendir zaten artık regl zamanına kadar gün aşırı en doğrusu inşallah olur
Yumurtlama dediği şey canım iki çizginin koyulaşmış olması. Çatlama da koyulaşmanın geçtiği silikleştiği veya kaybolduğu zaman deniliyor. Yani fotoya göre 15-16sı yumurtlama 17si çatlama olmuşMerhaba testime bakar mısınız yumurtlama ve çatlama var mı Eki Görüntüle 3594846
Sizin de son ikide yumurtlama olmuşMerhaba benimde testime bakar mısınız lütfen
dün yaptığım test silikken bu gün tekrar koyu oldu bunun sebebi sizce ne olabilirSizin de son ikide yumurtlama olmuş
Tekrar yumurtlama olmuş demek bu bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyordün yaptığım test silikken bu gün tekrar koyu oldu bunun sebebi sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?