OVULASYON TESTİ

eysannn77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
31
8
1
25
Merhaba bu şimdi yaptığım ovulasyon testim 2. Çizgi ne anlama geliyor yumurtlamam yakın mıdır pcosluyum ilk defa yapıyorum bu ovulasyon testini adetlerim düzensiz 1 mayısta adet olmuştum bugün 16. Gün adetimin. sizce yumurtlamam yakın mıdır yardım lütfen

Eklentiler

• IMG_1410.webp
    IMG_1410.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba bu şimdi yaptığım ovulasyon testim 2. Çizgi ne anlama geliyor yumurtlamam yakın mıdır pcosluyum ilk defa yapıyorum bu ovulasyon testini adetlerim düzensiz 1 mayısta adet olmuştum bugün 16. Gün adetimin. sizce yumurtlamam yakın mıdır yardım lütfen
Aynı saatte yapmaya devam et koyulasmis değerlendir derim

Birşey daha sorucam 2. Koyu çizgiyi görünce mi değerlendirmeliyiz yoksa catlayınca mı
2 koyu çizgi gördügünde değerlendir ertesi günde değerlendir bu geceyide atlama bence koyulaşma olmuş bende meraktan denedim benim 2 çizgi hiç öyle çok koyu olmadı

Bide senin dün 18 sanki pik yapmış görsel öyle duruyor sen dün inşallah es geçmedin bugün de değerlendir yarın yine test yap siliklesinceye kadar devam et

Bide senin dün 18 sanki pik yapmış görsel öyle duruyor sen dün inşallah es geçmedin bugün de değerlendir yarın yine test yap siliklesinceye kadar devam et
IMG_8132.webp

Dünü değerlendiremedik dün mü çatlamış acaba bugün mü 19 undaki testlerin biri sabah biri akşam. Bugünü değerlendirsek olur mu acaba

Merhaba benimde testime bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_7309.webp
    IMG_7309.webp
    118,8 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba benimde testlerime bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_20250528_211240.webp
    IMG_20250528_211240.webp
    52 KB · Görüntüleme: 3
Back
X